Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnosti u bezpečnostní služby

Od: marosz* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Jeden můj známej přemýšlí o založení soukromé bezpečnostní služby a chce později rozlišit kdo tam je jak dlouho, kdo je velitel, atd., pomocí hodnostního označení na výložkách z army shopu. Potřebuje nějaké zvláštní povolení nebo ho lze použít pouze pro zběratelské účely? Předem děkuji za odpověď a přeji příjemný den.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ve firmách taky přece manažeři/ředitelé nemají výložky, ale ví se to o nich.Přijde mi to zbytečné a přeceněné. Nebudete mít přece tisíce zaměstnanců, aby si nepamatovali, kdo je na jaké úrovni a koho mají poslouchat.

generalyuri
hodnocení

0x

To budete mít kapitána, majora? Nebo budou začínat na hodnosti svobodník a postupně budou stoupak až se ze všech stanou kapitáni? Nebo z toho tvého kámoše bude generál? :D To je dost k smíchu druhá věc je ta, že zaštiťovat se hodností se může jen člověk z řad bezpečnostních složek. Co se týče airsoftu a historických klubů tam se to bere jinak.

Raději ať si tvůj kamarád dá pozici jednatel. pak dá nějaké manažery, velitel směny atd... ale hodnosti fakt ne. Budete minimálně pro smích...nemluvě o hodnostech jakékoliv armády.

marosz*
hodnocení

A co takhle véčka na levém rukávu, ty by mohly být?
doplněno 03.12.13 08:41: Nebo na výložkách místo hodností, různobarevné pásky (případně různobarevné samotné výložky).
doplněno 03.12.13 08:44: Nebo na výložkách místo hodností, různobarevné pásky (případně různobarevné samotné výložky a na nich černé pasky).
marosz*
hodnocení

Promiňte, že to mám dvakrát, ale trochu se mi to seklo.

olaf71*
hodnocení

0x

proč ne. hodnosti velitelů a podřízených. druhá stránka je, když vidím, co tam dělá za materiál, jak jejich hodnosti nazvat.

marosz*
hodnocení

Takže zeptám se jinak. Co by jste doporučili mému známému na rozlišení pracovníkú bezpečnostní služby, aby bylo na první pohled jasne kdo má jaké zkušenosti, případně kdo je velitel atd.?

nejméně násilné mi přijde barva opasku/přesky... jako v judu :-D Osobně bych ani do toho nešel. K čemu to kdo potřebuje vědět? Mezi sebou se znají, tedy vědí a zákazníkům to bude celkem fuk.

marosz*
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi.

hodnocení

0x

Bezne ve firmach funguje monterky - modra kosile - bila kosile.

Tak u bezpecaku by to mohli nyt treba teplakova souprava - bombr - oblek ;)

jici
hodnocení

0x

Co se týká hodnostního označení, není potřeba žádného povolení. Nicméně si myslím, jak bylo zmíněno, že postrádá smysl. Jediné trochu smyslná je varianta funkčního označení něco, jako má Městská policie. Nicméně v začátcích, kdy bude mít firma skutečně jen několik lidí, to není prioritní záležitost. Prioritní především bude, získat zakázky, kvalitní příprava zaměstnanců, jejich ohodnocení, celková organizace firmy apod. Tak že bych se určitě v dané situaci nezabýval frčkami.

Přeji hezký den, Jirka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]