Nejste přihlášen/a.
Ahoj, co si myslíte o originalitě mladých? Ohánějí se tím, že jsou sami sebou a že nikdo na ně nemá vliv. Když se ale podíváte do ulic, jsou ti lidé jak přes kopírák. Stejné oblíkání, stejný prototip chování atd atd. Jak to bylo dříve? Opravdu jsou mladí jak z kopírky?
moje oblíbená hesla z mládí: každý správný blbeček, nosí rifle obleček,
mladí se liší tím, že se oblékají všichni stejně
Také jsme to zrovna probíraly s kolegyní v práci. Nejen, že se stejně oblíkají, ale i češou, mluví, malují a omdlévají u stejných idolů... Stejně jako my kdysi. Jen to tenkrát prostě nebylo tak na očích. Ale jsem ráda, že už jsem z toho vyrostla. Narvat se do "slim" kalhot, protože prostě zrovna letí, bych už asi nezvládla
No jo, ale v kazde tve kategorii byli vsichni stejne obleceni.
Dneska tak samo preci. Jen depesaku a hipizaku ubylo. Vekslaky poznas porad...ikdyz uz to nejsou ti mladi.
majsterjoe:
samozřejmě že každá kategorie byla typická účesem a oblečením, ale dnes jich tolik rozhodně není.
Ale jo. Rockeri, emo, ty s tima kalhotama u kolen a o tri cisla vetsich mikinach, gothic a i ti pankaci se jeste najdou a urcite i dalsi.
Styl se meni, ale vzorec chovani, oblekani a pod. je stale stejny.
ty obchody mi nepřipadají tak hrozné, je to celkem levné a tak tam nakupuju taky. Problém je spíš v chování. Já sama mám 16 let a připadám si dost jiná. Někdy mě to štve, protože se kvůli tomu se mnou nebaví tolik lidí, ale někdy jsem za to ráda. Třeba vůbec nepiju, nikdy jsem nic nekouřila, nikdy jsem neměla kluka a na žádné párty nechodím, protože mi to přijde nechutné. Taky mi vadí jak jsou všichni stejní :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.