Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originalita mladých

Od: kkozelik* odpovědí: 14 změna:

Ahoj, co si myslíte o originalitě mladých? Ohánějí se tím, že jsou sami sebou a že nikdo na ně nemá vliv. Když se ale podíváte do ulic, jsou ti lidé jak přes kopírák. Stejné oblíkání, stejný prototip chování atd atd. Jak to bylo dříve? Opravdu jsou mladí jak z kopírky?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veq*
hodnocení

0x

No jo,oni mají takové problémy,o kterých se nám ani nezdálo :D chtějí být in a nakupují ve stejných obchodech ( h&m, new yorker..)
Dříve tohle nebylo a byly jsme rádi za to co je ...je to hrůza. :D

paw*
No jo, kdyz je naceho hodne, tak je z toho uniformita.

paw*
hodnocení

0x
Drive to bylo stejne, jenom ne tak na ocich. To jezdili mladi.a nezavisli na cundry.
Myslim, ze.clovek muze byt nezavisly jen do, dokud ma dost prostredku k zivotu. Jakmile.zacnete platit slozenky a kupovat si vlastni jidlo, s tou nezavislosti to jde z kopce.

hodnocení

0x

Je to furt stejny, akorat drive se na to lide neptali na internetu.

mil®
hodnocení

0x

moje oblíbená hesla z mládí: každý správný blbeček, nosí rifle obleček,

mladí se liší tím, že se oblékají všichni stejně

72mona3*
hodnocení

0x

Také jsme to zrovna probíraly s kolegyní v práci. Nejen, že se stejně oblíkají, ale i češou, mluví, malují a omdlévají u stejných idolů... Stejně jako my kdysi. Jen to tenkrát prostě nebylo tak na očích. Ale jsem ráda, že už jsem z toho vyrostla. Narvat se do "slim" kalhot, protože prostě zrovna letí, bych už asi nezvládla *smich*

naoko
hodnocení

0x

Myslím, že je to stejné, pouze v jiném koloritu a možnostech doby . Rozdíl je jen v tom, že dřív nebyli mladí k sobě navzájem i k ostatním tak vulgární . A to se týká chlapců i dívek.

hodnocení

0x

Dřív nebyli všichni stejně oblečení, dělili se na somrák, vekslák, depešák , hipízák...

majsterjoe*

No jo, ale v kazde tve kategorii byli vsichni stejne obleceni.

Dneska tak samo preci. Jen depesaku a hipizaku ubylo. Vekslaky poznas porad...ikdyz uz to nejsou ti mladi.

majsterjoe:

samozřejmě že každá kategorie byla typická účesem a oblečením, ale dnes jich tolik rozhodně není.

Ale jo. Rockeri, emo, ty s tima kalhotama u kolen a o tri cisla vetsich mikinach, gothic a i ti pankaci se jeste najdou a urcite i dalsi.

Styl se meni, ale vzorec chovani, oblekani a pod. je stale stejny.

axus:

ale jo, máš pravdu, jen mi nepříjdou tak výrazní *hi*

luke237
hodnocení

0x
Nemyslim, ze dnesni doba se nejak lisi od doby naseho mladi, mladi nasich rodicu nebo mladi nasich prarodicu. Je to proste vlastnost mladych lidi. Chteji byt individuality a proto vsichni delaji to same :) Take z toho jednou vyrostou a budou se divit tem novym mladym, jak jsou blbi *smich*

joolie*
hodnocení

0x

ty obchody mi nepřipadají tak hrozné, je to celkem levné a tak tam nakupuju taky. Problém je spíš v chování. Já sama mám 16 let a připadám si dost jiná. Někdy mě to štve, protože se kvůli tomu se mnou nebaví tolik lidí, ale někdy jsem za to ráda. Třeba vůbec nepiju, nikdy jsem nic nekouřila, nikdy jsem neměla kluka a na žádné párty nechodím, protože mi to přijde nechutné. Taky mi vadí jak jsou všichni stejní :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]