Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přesunout lištu na ploše zpět dolů?

Od: diva* odpovědí: 25 změna:

Nechtěně jsem nějak dala lištu jak je ,,start,, apd... na bok .Prosm jak ji můžu dát zpět dolů? Děkuji předem za odp.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

chytit, stáhnout

marenka*
hodnocení

0x

Klikněte na panel pravým myšítkem, zvolte z nabídky vlastnosti, klik na ně.

Máte otevřené "Vlastnosti Hlavního panelu a nabídky Start"

Tam v Hlavní panel je umístění hlavního panelu na obrazovce: Dolů, Doleva, Doprava, Nahoru.

Tam už si vyberete. Klik na OK, nebo Použít a je to.

Win 7

diva*
hodnocení

děkuji... ale ja tam mám jenom Vzhled hlavního panelu,a ne Umí stění hlavnho panelu na obrazovce.A pod tím je např:Uzamknout hl.panel,Automaticky skrývat hlavní panel ,Zobrazit hl.panel nad ostatními plochy apd...Jinak nic*nevi*.

celp*

Chytit levým tlačítkem myši-přesunout a pustit.

diva*
hodnocení

Nejde to:(...Tam nahoře není místo abych to tou myší mohla vzít jestli mi rozumíte...:) Nebo když nemám myš a zkouším to na notebooku a fakt nic:(...nebo asi já nejdu:)

Nesmíš mít ten panel uzamknutej, napřed ho odemkni, pak přesun a zase zamkni. Nějak nechápu kde nahoře nemáš místo na uchopení...

diva*
hodnocení

Nemám ho uzamknutej,ja nechapu zase jak to premistit kdyz s mi teo je roztahne do sirky*nevi*...prominte ze vas tim zatezuju.)

Klikni kamkoliv do volnýho místa Hlavního panelu, drž levý tlačítko a stáhni dolů. Pak teprve pust levý tlačítko.

diva*
hodnocení

Ale já mám notobook:) a tkhle to na něm nejde:)

Tak klikni do Hlavního panelu, drž levý tlačítko pod touchpadem, přesun pomocí touchpadu panel dolů a pak levý tlačítko pust. Je do dvouručný, na myši stačí jedna ruka a jeden prst.

diva*
hodnocení

Ne fakt to nejde..

máš opravdu odemčený panel?

diva*
hodnocení

Ano určitě,vždyť to tady mám´napsané:)

marenka*

Já se Divy musím zastat, jen tak jsem zkoušela chytit panel a posunout ho, nejde mi to taky. Ale řeším to přes vlastnosti. *nevi*

diva*
hodnocení

Marenko prave tebe jsem se chtela zeptat ze kdyz tam tam nemam to umisteni ale vzhled...viz odpověd nahoře:) díky předem

marenka*

Ty máš asi XP ne? Já to dělám v "sedmičkách", v XP se tolik nevyznám. *hi* Ale hledám na netu, tohle se musí vyřešit. *pivo*

Jak přesunout lištu na ploše zpět dolů?
diva*
hodnocení

Mno já mám právě to xp*plac*...pokusím se taky hledat na netu ale jak říkám,mám tam vše kromě toho umístění :)

marenka*

Divo, možná jsem to našla. Ostatní měli pravdu, v tom chycení panelu, ale tady jsem našla poznámku, která bude patrně důležitá. Kde ho chytit. Zkus se podívat. Je to přibližně uprostřed. ;)

technet.idnes.cz/...

doplněno 30.12.10 15:00:

Uprostřed článku.

hodnocení

0x

Osobně mě na širokoúhlých displejích více vyhovuje lišta na levé straně, ale to je věc názoru...

pepane*

Máš tam toto?

Jak přesunout lištu na ploše zpět dolů? #2
diva*
30.12.10 15:06
hodnocení

jj

já mám XP, není problém chytit lištu kdekoliv vlevo, na prostředku nebo vpravo a přesunout, ale nejde to, když je Uzamknout hlavní panel zafajfknuté tak, jako na obrázku od pepane...

pepane*

;)tak jsem to vyzkoušela.Normálně levým myšítkem, jsem ji přesunula vlevo a zase levým dolu zpět.Vše samozřejmně při odemčeném panelu.

Jak přesunout lištu na ploše zpět dolů? #3
diva*
hodnocení

Jo Jo a Jo...!Mám to konečně ,je to tím uzamknutým panelem:D..SEM se spletla..A děkuji moc za rady!Diva ...A šťastný nový rok:)

Vidíš to a několikrát jsem se tě na to ptal *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]