Nejste přihlášen/a.
Nechtěně jsem nějak dala lištu jak je ,,start,, apd... na bok .Prosm jak ji můžu dát zpět dolů? Děkuji předem za odp.
Klikněte na panel pravým myšítkem, zvolte z nabídky vlastnosti, klik na ně.
Máte otevřené "Vlastnosti Hlavního panelu a nabídky Start"
Tam v Hlavní panel je umístění hlavního panelu na obrazovce: Dolů, Doleva, Doprava, Nahoru.
Tam už si vyberete. Klik na OK, nebo Použít a je to.
Win 7
děkuji... ale ja tam mám jenom Vzhled hlavního panelu,a ne Umí stění hlavnho panelu na obrazovce.A pod tím je např:Uzamknout hl.panel,Automaticky skrývat hlavní panel ,Zobrazit hl.panel nad ostatními plochy apd...Jinak nic
.
Nejde to
...Tam nahoře není místo abych to tou myší mohla vzít jestli mi rozumíte...
Nebo když nemám myš a zkouším to na notebooku a fakt nic
...nebo asi já nejdu![]()
Nesmíš mít ten panel uzamknutej, napřed ho odemkni, pak přesun a zase zamkni. Nějak nechápu kde nahoře nemáš místo na uchopení...
Nemám ho uzamknutej,ja nechapu zase jak to premistit kdyz s mi teo je roztahne do sirky
...prominte ze vas tim zatezuju.)
Klikni kamkoliv do volnýho místa Hlavního panelu, drž levý tlačítko a stáhni dolů. Pak teprve pust levý tlačítko.
Tak klikni do Hlavního panelu, drž levý tlačítko pod touchpadem, přesun pomocí touchpadu panel dolů a pak levý tlačítko pust. Je do dvouručný, na myši stačí jedna ruka a jeden prst.
Já se Divy musím zastat, jen tak jsem zkoušela chytit panel a posunout ho, nejde mi to taky. Ale řeším to přes vlastnosti. ![]()
Marenko prave tebe jsem se chtela zeptat ze kdyz tam tam nemam to umisteni ale vzhled...viz odpověd nahoře
díky předem
Ty máš asi XP ne? Já to dělám v "sedmičkách", v XP se tolik nevyznám.
Ale hledám na netu, tohle se musí vyřešit. ![]()
Mno já mám právě to xp
...pokusím se taky hledat na netu ale jak říkám,mám tam vše kromě toho umístění ![]()
já mám XP, není problém chytit lištu kdekoliv vlevo, na prostředku nebo vpravo a přesunout, ale nejde to, když je Uzamknout hlavní panel zafajfknuté tak, jako na obrázku od pepane...
tak jsem to vyzkoušela.Normálně levým myšítkem, jsem ji přesunula vlevo a zase levým dolu zpět.Vše samozřejmně při odemčeném panelu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.