Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Význam slova bazinga?

Od: lena10 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat co to znamená, když někdo řekne: bazinga! Jaký je význam tohoto slova?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ruffian*
hodnocení

4x
Slovo bazinga je typické pro hlavního hrdinu amerického seriálu The Big Bang Theory Sheldona Coopera. Sheldon toto slovo používá vždy, když řekne nějakou ironickou poznámku a to zejména proto, aby tuto ironii ostatní pochopili, protože Sheldon bývá často nepochopen.

evka*
Asi jako když za forem řekneš "apríl"

pop*
hodnocení

2x

Nedá se o někom říct že je bazinga. To je úplný nesmysl. Slovo "bazinga" znamená něco jako "dostal jsem tě" nebo "naletěl jsi".

hodnocení

1x

Ano, Apríl! to je asi nejtrefnější, prostě: HA, napálil jsem tě! nebo Dostal jsem tě!

Prostě završení dobrého vtipu, kdy jsem někoho nachytal, že mi uvěřil.

hodnocení

0x
Slovo bazinga jez pouziva sheldon je i v serialu (mozna ne primo v nem ale ve faktech o tomto serialu ) vysvetleno jako spojeni značek 3 chemických prvků. Každopádně užití je jako apríl.
naihonn*

No, možná to tak někdo dodatečně pomocí těch prvků vysvětlil, ale tenhle výraz byl minimálně dvakrát použitý ještě docela dlouho před tímhle seriálem, takže nevím, nevím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]