Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zejtra je svatýho Silvouše...

Od: hop® odpovědí: 5 změna:

... a tak budeme hodnotit uplynulý rok a chlastat (nebo abstinovat), veselit se (nebo se užírat neštěstím) - je to volba každého z nás. Já osobně asi začnu Silvestra slavit tím, že půjdu do práce, protože potřebuju dodělat byt zákazníkovi, aby nemusel Nový Rok slavit pod mostem (končí mu původní podnájem...). Ale o tom jsem původně psát nechtěl, rád bych zde vyslovil pár svých přáníček do nového roku.

Přál bych si tady hodně tolerance, hlavně názorové. Je nás tu mnoho rádců, každý rád přispěje dobrou (=subjektivně dobrou)radou a zkušeností, a odměnou místo ohodnocení občas bývá útok kolegy kvůli úplně jinému problému než je vlastní "jádro pudla". Jsme každý jiný, jsme jen lidi, přál bych si, abychom tady vycházeli v pohodě a nejdůležitější zůstala dobrá rada pro autora rozumného dotazu!

Přál bych si, aby se zde psalo dobře česky. Naučil jsem se hodně tolerovat a snažím se řešit problém a ne pravopis. Ale když tazatel (pravděpodobně z mobilu či ze zahraničního počítače) píše "bez hacku a carek" a nějaký "pan rádce" mu vyčítá špatnou interpunkci, tak váhám, komu věnovat první reakci...

Přál bych si - a doufám, že to je reálné - aby nám zůstal náš Admin, který se o nás stará "jako o vlastní" i parta našich SYSlíků, kteří korigují naše počínání v zájmu poradny. Přiznávám, že sám stále více a více zjišťuji, jak je jejich práce důležitá a pro funkčnost naší poradny nepostradatelná!

Dnes (při pohledu na hodiny vlastně včera) jsem se ragoval na nějaký příspěvek, který se dotýkal "titulu" rádce. Tituly jsou zde rozumně definovány a jejich význam je pro někoho motivační, pro jiného podružný. Nicméně jsem při tomto "zkoumání" zjistil, že jsem naprosto "nevinně" poposkočil v "kariéře" o nějaký ten stupínek výše. Chtěl bych poděkovat všem, kteří mi "bodíky" dali, i když nejsem přesvědčen, že jsem si je vždycky zasloužil. Mé přání, asi nesplnitelné, je ve spravedlivém ohodnocování opravdu dobrých odpovědí. A ne o ohodnocení třeba vtipných, ale jinak naprosto neužitečných reakcí.

Tak jsem se už trošku vykecal... Všem kolegům i náhodným tazatelům přeji do nového roku hlevně hodně zdraví. Ale taky to štěstíčko (na Titanicu byli všichni zdraví a bylo jim to prd platný). A ať se tady v tom novém roce zase všichni sejdeme!

P.S.: Je mi tu fajn... *slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Hope krásně jste to napsal. Také Vám přeji hodně zdraví a pohody, dny bez stresu a zbytečného rozčilování a kolem sebe lidičky kteří vám vždy když to budete potřebovat pomohou.L

marenka*
hodnocení

0x

Hope, *srdce* krásný vstup do Nového roku přeji. Co se týče mé osůbky, patrně se neopiju. *nevi*Z lihovin mám křeče do žaludku, z vína kopřivku a pivo by mi mohlo vyplavit můj píseček v moč. cestách, na co bych si pak stěžovala.*smich* Pít s Mírou nebudu, ale se svým Petrem, jen trošičku. Ale ten už se těší, jak se mi při přípitku bude smát. Nevím proč, ale vždycky brečím. *hi* I když, možná vím. Jsou to slzy celý rok skrývané, za tím, co jsem nestihla, za tím, co se zdařilo a hlavně, že jsme další rok překonali ve zdraví a SPOLU. Ano, je to to, o čem milý Hope píšete. To spolu je pro mne nejdůležitější, ať jde o vztahy reálné, nebo i ty virtuální. Nemusím mít hromadu přátel, nebo úspěchů, či peněz. Stačí mi trocha, která je i mojí zásluhou a která je pevná, spolehlivá...

A k tomu přání tolerance a úcty a a a ... poradně, já bych to popřála všem kolem nás. Vím, že je to utopie, ale zamysleme se vždycky, když budeme mít chuť někoho seřvat, ponížit, srazit. Začněme u sebe. Jednou jsem četla větu, kterou jsem si vzala hodně k srdci. Líbí se mi. Jsme- li ve skupině 4 lidí, a máme dojem, že 3 z nich jsou blázni, pravděpodobně bude blázen někdo jiný. *jasne*

Hope, děkuji za Vaše zamyšlení. *pusa*

hodnocení

0x

hope, moc pěkné povídání ;)S Dorotkou na klíně, pohodlně usazená v křesle, se budu věnovat trošku bilancování a trošku přání pro sebe i pro rodinu a i pro lidi, které neznám. Pro Svět, jako takový. Asi patřím k první generaci, která nezažila válku a hlad a bídu. A je třeba si toho vážit, přát si, aby to tak zůstalo. Možná, že si otevřu červené a budu ho popíjet. *andel* Asi patřím k těm, kteří občas reagují neužitečně. Ale jsem ráda, že to mohu. Že mohu regovat a jestli neužitečně, to musí posoudit někdo jiný. Jestli moje zkušenost někomu pomůže najít východisko tam, kde to vypadá, že žádné není. A že třeba mé zamyšlení nebo mé vzpomínky někam někoho postrčí, že se zamyslí a východisko najde. Na každý pád, jsem ráda, že mohu myslet si to, napsat to. Být tady.Poraďte.cz se stalo součástí mého života, obohatilo ho.*hi*Všem vám za to děkuji. Všem vám přeji, ať každé kliknutí, vám dělá radost, dává vám důvod k zamyšlení, obohacení se, získávání nových znalostí a také pocit, že vaše rada je něco platná, že někomu pomůže a někdo ji kvituje s povděkem. A když už ne rada, tak pocit pochopení a účasti.*jasne*Hodně zdraví, štěstí, klidu a spokojenosti, nějakou korunku navíc a pevnou zem pod nohama všem přeje babka z Ostravy.

hodnocení

0x

Dobrý den, Hope, napsal jste to moc hezky, vystihl jste i moje přání pro tuto poradnu. Štěstí a zdraví si můžeme přát všichni navzájem - obojího není asi nikdy dost. A pohoda je taky důležitá, a tu zažívám na poradně často, když čtu rozumné a lidské příspěvky.

Děkuji všem, jsem tu s vámi ráda. A ráda tady budu i v novém roce. *slunce*Slunce do duše přeji.

jirbar*
hodnocení

0x

Tak jsem zaslechl.

První: Zítra bude Silvestra a navíc pátek

Druhý: No vidíš, ještě aby bylo třináctého

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]