Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zpomalit metabolismus?

Od: alfonsmucha* odpovědí: 4 změna:

zdravím, budu vděčný za jakoukoliv (smysluplnou :)) radu nebo link. na webu jsou rady "jak zpomalit metabolismus" buď spojeny s "jak přibrat" (přibrat nepotřebuju, mám přiměřenou váhu) nebo pro sportovce - "jak nabrat svalovou hmotu" (což taky není můj cíl).

já prostě jen potřebuju něco dělat se stavem, kdy ráno a dopoledne musím 3 - 5x na velkou, protože střeva šrotujou ostošest. nemám průjem, jen to prostě chodí po troškách a když musím, tak musím :) jediný co to dokáže poladit je imodium, ale to si nechávám jen na výjimečný případy, jinak s tím tak nějak bojuju. hledám buď něco přírodního na zpomalení střev nebo ideálně nějaký cvičení který to nějak uklidní.

předem díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

abc*
hodnocení

0x

zkusila bych lactobacily

mmmmmm*
hodnocení

0x

Dovrý den,

dle četnosti stolice usuzuji na rozvoj Crohnovy choroby. Vynechejte uzeniny ze stravy , zkuste podušenou zeleninu. Dále navrhuji sehnat Mumio tablety konzumovat ráno jedna večer. Nevečer si dejte jednu polévkovou lžící pšeničných otrub např. zamíchat do jogurtu.

alfonsmucha*
hodnocení

nevím, na wiki se píše: "Hlavní symptomy Crohnovy nemoci jsou bolesti v podbřišku, hubnutí, únava, zvýšená teplota a průjmy, většinou bez krve." Nemám ani jeden z těchto problémů...

abc*

Tak po otrubách by chodil ještě častěji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]