Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší komedie 2000-2013?

Od: davidp* odpovědí: 10 změna:

Přátelé, mohl bych vás poprosit o názor na to, jaká je podle vás nejlepší komedie natočená v letech 2000-2013? Potřebuji inspiraci pro příjemný večer. Osobně se mi nelíbí crazy komedie nebo pitomosti jako Kameňák (odolal jsem ho dodnes nevidět). Těším se na vaše tipy. Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Osobně nedám dopustit na csfd.cz/..., což je hooodně povedená parodie na různé teen vyvražďovačky. Vcelku povedené jsou i poslední Prcičky, jakkoli tento humor nemusím, a z vyprávění kamarádi dost chválili csfd.cz/..., neviděla jsem. I druhý RED je nehorázná prča, ale to už není čistá komedie.

joudic*
hodnocení

0x

a co na to jit takto csfd.cz/...

doplněno 20.08.13 19:11:

@k2 ono se to nesmi brat doslova, ale proste proklikat, zobrazit, procist a co se zalibi, to si pustit :) holt kazdy nema stejny vkus :)

k2

Ony zanry filmu jsou na CSFD takove dost divoke.

Musime si pomahat neni komedie ani nahodou, chyt me kdyz to dokazes a Billy Elliot-a bych taky za komedii zrovna nevydaval. Persepolis opravdu nema komedialni obsah (i kdyz cast je vypravena naivne z pohledu ditete).

A to jsem vzal jen prvnich par a navic ty co znam...

davidp*
hodnocení

Chytrému napověz, hloupého trkni. Díky. *smich*

skye*
hodnocení

0x

Za mě nejlepší komedie Samotáři (2000) a o rok mladší Pelíšky. Ze zahraničních Pařba v Las Vegas - řezala jsem se celý film.

lili*
hodnocení

0x

Mě dostala komedie Drž hubu s Depardiem a Renem..

Martinaa promine ale nabízet diktátora v tématu DOBRÁ komedie to je fakt trochu zcestný. To už byl i Borat lepší, když bys chtěla zůstat u Barona Kohena. Diktátor je těžká slátanina.
martinaa*

Promine, protože píšu, že to říkají kamarádi:-P Já Diktátora neviděla, takže nemohu hodnotit.

soody
hodnocení

0x

Nedotknutelní :)

ron*
hodnocení

0x

Ženy v pokušení, Líbáš jako bůh. A docela jsem se zasmála i při ujeté komedii Okresní přebor - poslední zápas Pepika Hnátka.

Ale jinak jednoznačně Pelíšky (ovšem to je rok 1999)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]