Nejste přihlášen/a.
Ahoj - občas narazím na legrační otázku typu "kameňáku" - která je ale skoro téměř okamžitě smazána, anebo zablokována.
- škoda - takové diskuze bych se s chutí zúčastnila - kameňáky miluju! - není možné založit novou rubriku na toto téma? Ahoj. Marcela.
doplněno 23.08.13 14:19:- no mě se docela líbil kameňák "jak se zabít" - a nemyslím si, že by zde rádcové měli opravdu reálně radit - ale spíše se zúčastnit fórku. A pokud to fórek nebyl, tak se tazatel třeba "vykecat" potřeboval.
Mimochodem - otevřela jsem si rubriku "vtipy" - ale skoro všechny zajímavé příspěvky jsou uzavřené.
Trápí Vás otázka, na kterou neznáte odpověď?
Kameňáky ventilujte na humoristických serverech!
Neradi bychom přišli o pověst solidní poradny.
- to jsem si také myslela - ale každý dotaz typu "kameňáku" je skoro ihned vymazán, nebo zablokován. Všimněte si.
Vaše tvrzení není zcela pravdivé... Tak vznikají nedorozumění, následované hádkami.
Mnozí uživatelé tu občas úspěšně svým vtipem přispěli.
doplněno 20.08.13 18:11: Na téma vtipy tu najdete mnoho příspěvků.
Stačí v našem vyhledávači vyhledat heslo vtipy
mně našlo 10 stránek po 10 vláken...
0x
Dobrý den, taky by se tu mohla udělat rubrika na Tlachání, Hádání se a Hlouposti. Nic proti Vám, ani proti zavádění nových rubrik, ale ačkoli jsem tu krátce, domníval jsem se, že se jedná o poradnu a ejhle, začíná se to rozvíjet jako humoristický server. ![]()
clayman. prosila bych podrbat - hezky na zádech, mezi lopatkama a můžeš maličko přitlačit.
. Oplatím Ti to ![]()
To asi jo, no... ![]()
A řekni, prosím, Adminovi, ať to smázne, že je to mimo téma, dík... ![]()
... mě napadlo, už tohlé téma začíná bejt jeden velkej kameňák... ![]()
Pro davidp - to je docela chytré, i když se někteří brání. Naopak blbou otázku bych přesunul právě do takových to rubrik. Čtenáři by si alespoň udělali názor, jaký je rozdíl mezi normální diskusí a trolením - tak se to tuším nazývá - a myslím, že by bylo i docela zajímavé zjistit, až jakou blbost je někdo ochoten napsat. A kdyby se diskuse vrátila zpět k normálu, tak bych to zase vrátil.
Pro "martin1965"
- dobře jste to vyjádřil - přesně takhle jsem to myslela!
- této otázky jsem se "odvážila" až tehdy, kdy jsem zjistila, že sem i ostatní účastníci chodí občas na "pokec". Proč ne? -
- vyjádřila bych to asi takhle - " není nutno, není nutno, aby bylo stále smutno - někdy musí být i veselo" - pro moralisty - samozřejmě je to obráceně - ale já to cítím takto. Tak všechny moc zdravím. Marcela.
0x
Culdo, jsme poradna, nejsme chat ani diskusní server.
I přesto Admin a syslíkové někdy tolerují téma, založené na vtipech, proto je zde ve Volné diskusi podrubrika Vtipy a jiná zábava. Pokud se kdokoli chce podělit o nějaký "kameňák", může ho v této rubrice zveřejnit, ale nesmí se zlobit když bude smazán. Samostaná rubrika na "kameňáky" je na poradnu dost velký luxus a souhlasím s Hejkalem, že dobrá pověst poradny se těžce nabývá a lehce ztratí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.