Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte rádi tzv, kameňáky?

Od: culdabulda1* odpovědí: 12 změna:

Ahoj - občas narazím na legrační otázku typu "kameňáku" - která je ale skoro téměř okamžitě smazána, anebo zablokována.

- škoda - takové diskuze bych se s chutí zúčastnila - kameňáky miluju! - není možné založit novou rubriku na toto téma? Ahoj. Marcela.

doplněno 23.08.13 14:19:

- no mě se docela líbil kameňák "jak se zabít" - a nemyslím si, že by zde rádcové měli opravdu reálně radit - ale spíše se zúčastnit fórku. A pokud to fórek nebyl, tak se tazatel třeba "vykecat" potřeboval.

Mimochodem - otevřela jsem si rubriku "vtipy" - ale skoro všechny zajímavé příspěvky jsou uzavřené.

výtka
Upozornění od sys hejkal 20. 08. 2013 17:57:13
Bude dobré všimnout si motto Poradte.cz.
Trápí Vás otázka, na kterou neznáte odpověď?
Kameňáky ventilujte na humoristických serverech!
Neradi bychom přišli o pověst solidní poradny.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

na takové věci je tu volná diskuze - není třeba mít specielní rubriku

culdabulda1*
hodnocení

- to jsem si také myslela - ale každý dotaz typu "kameňáku" je skoro ihned vymazán, nebo zablokován. Všimněte si.

Zřejmě jste si nevšimla, že vláken s vtipy už tu bylo více než dost!
Vaše tvrzení není zcela pravdivé... Tak vznikají nedorozumění, následované hádkami.
Mnozí uživatelé tu občas úspěšně svým vtipem přispěli.
doplněno 20.08.13 18:11: Na téma vtipy tu najdete mnoho příspěvků.
Stačí v našem vyhledávači vyhledat heslo vtipy
mně našlo 10 stránek po 10 vláken...

davidp*
hodnocení

0x

Dobrý den, taky by se tu mohla udělat rubrika na Tlachání, Hádání se a Hlouposti. Nic proti Vám, ani proti zavádění nových rubrik, ale ačkoli jsem tu krátce, domníval jsem se, že se jedná o poradnu a ejhle, začíná se to rozvíjet jako humoristický server. *smich*

To fakt ne, pro zpestreni můžeme občas podrbat, ale abychom se tu vydrbavali tak na to jsou jiné servery...!
sebod*

clayman. prosila bych podrbat - hezky na zádech, mezi lopatkama a můžeš maličko přitlačit. *ua*. Oplatím Ti to *placni*

hop®

Sebodko, já bych chtěl taky! ;)

...ale já jsem na ty mladší - kolik je Claymanovi? *smich*

na tebe starej *uf* *haha*

hop®

To asi jo, no... *plac*

A řekni, prosím, Adminovi, ať to smázne, že je to mimo téma, dík... *smich*

doplněno 20.08.13 20:44:

... mě napadlo, už tohlé téma začíná bejt jeden velkej kameňák... *haha*

martin1965*

Pro davidp - to je docela chytré, i když se někteří brání. Naopak blbou otázku bych přesunul právě do takových to rubrik. Čtenáři by si alespoň udělali názor, jaký je rozdíl mezi normální diskusí a trolením - tak se to tuším nazývá - a myslím, že by bylo i docela zajímavé zjistit, až jakou blbost je někdo ochoten napsat. A kdyby se diskuse vrátila zpět k normálu, tak bych to zase vrátil.

culdabulda1*

Pro "martin1965"

- dobře jste to vyjádřil - přesně takhle jsem to myslela!

- této otázky jsem se "odvážila" až tehdy, kdy jsem zjistila, že sem i ostatní účastníci chodí občas na "pokec". Proč ne? -

- vyjádřila bych to asi takhle - " není nutno, není nutno, aby bylo stále smutno - někdy musí být i veselo" - pro moralisty - samozřejmě je to obráceně - ale já to cítím takto. Tak všechny moc zdravím. Marcela.

hop®
hodnocení

0x

Culdo, jsme poradna, nejsme chat ani diskusní server.

I přesto Admin a syslíkové někdy tolerují téma, založené na vtipech, proto je zde ve Volné diskusi podrubrika Vtipy a jiná zábava. Pokud se kdokoli chce podělit o nějaký "kameňák", může ho v této rubrice zveřejnit, ale nesmí se zlobit když bude smazán. Samostaná rubrika na "kameňáky" je na poradnu dost velký luxus a souhlasím s Hejkalem, že dobrá pověst poradny se těžce nabývá a lehce ztratí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]