Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nevíte v jakém internetvém obchodu lze koupit tekutý dusík v láhvi? Vypadá to jako voňavka ve spreji. Používají to špioni na odemykání zámku. Třebas v obchodě s airsoftem, nebo tak... Dejte odkaz
Něco jiného
Koukáte staré filmy. Dnes špióni používají čipové karty nebo otisky prstů, případně snímek oční sítnice, ti konzervativnější naťukají na klávesnici kód nebo použijí bazuku.například ges.cz/...
ale po vygůglování heslachladící sprej je na vybírání z mnoha set odkazů...
Asi takhle -> když si koupím sprej (- 50 stupnu celsia) a nastříkám ho na zámek a pak vezmu kladivo, roztříštím ho? - o to mi jde.
Něco jiného
když máš dost síy, tak to kladivo roztříštíš...
teplota -50 stupňů není nějak zvlášť nízká teplota na to , aby kovové součásti zámku zkřehly a rozsypaly se. Jistější jsou štípací pákové kleště na visací zámky, nebo i planžeta, pila na kov, rozbrušovačka na akumulátor, autogen...
doplněno 02.01.11 20:36:mně chyběla síla na pořádné přitlačení klávesy "el", teda síly
A teď mě eště napadá, kromě tekutého dusíku, by mohl nahradit hasicí přístroj s co2 (oxid uhličitý). Myslíte že by to s tim šlo?
A já myslel že oxid uhličitý z hasicího přístroje je něco podobného jako suchý led. Že bych tim zmrazil zámek a pak vzal kladívko, udělal BUCH a roztříštil se tim.
A můžu se tě zeptat na věk? Jestli máš alespoň 12 tak by tě mohl napadnout daleko lepší nápad než lít do zámku tekutý dusík.Už i samotné kladivo by ti mohlo stačit.Jinak existuje několik způsobů , třeba ten zámek vypáčit.A jinak jestli chceš další extra nápad aby ses mohl ptát dál po fórech je že si vyrob nebo kup Termit (né mravence) a když přidáš ještě myslím hypermangan tak ten zámek a nejspíš i dveře rozžkvaříš.
Hypermangan (manganistan draselný) se do termitu nepřidává a ani není potřeba. Teplota hoření termitu je přes 2500°C Jen pro informaci, teplota tání železa je "jen" 1500°C
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.