Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sudoku - jak na řešení

Od: jerrysek* odpovědí: 5 změna:

Milí rádcové,

narazila jsem na jedno sudoku, kde se nemohu dostat ani k prvnímu číslu. A tak bych chtěla poprosit, jestli by mi někdo z vás neodhalil alespoň to první číslo, a nevysvětlil mi, jak k němu dojít :)

Sudoku - jak na řešení

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Zkousel jsem to se sudoku solverem a nekde je asi chyba.

sudokuwiki.org/...

Budete si to tam muset preklepat

jjjj
hodnocení

0x

Také se na to marně snažím přijít...

hodnocení

0x

Je tam zaručeně chyba, ani jedno číslo se nedá objevit.

hm*
hodnocení

0x

956 234 187
814 597 362
372 861 594
237 645 819
598 713 246
461 982 753
783 456 921
629 178 435
145 329 678

Nepřekouknul jsem se někde?

Taky jsem nenašel jednoznačné číslo, tak jsem prostě pro začátek jednu možnou variantu zvolil (tedy těch čísel jsem nakonec "jen tak" zvolil několik). Už jsem se setkal s dost úlohami, které nebyly jednoznačné.

A abych odpověděl, jako první jsem zvolil v dolním řádku druhou z prava 5. A časem se ukázalo, že to byla volba špatná. Hned druhým zvoleným číslem byla v dolním řádku třetí z prava 7. A taky nevydržela. :))

hm@ máš to SUPUR :)

doplněno 21.08.13 12:12:

oprava SUPER

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]