Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umytí ruky v sádře

Od: son odpovědí: 7 změna:

mám v sádřě ruku dnes se mi ji podařilosádru zašpinit od čokolády, nevíte někdo jak to vyčistit aby se to nerozmočilo?Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Snad jedině vlhkým hadříkem rozetřít? Babička byla tak pečlivá, že když měla sádru, tak si přes ní natáhla starou podkolenku. ;)

Mě když bylo náct, tak jsem si jí počmárala. :D

doplněno 25.12.10 20:37:

A co to vybrousit? Stačí tvrdý chleba, nebo šmirgl.

ladinpraha*

Holt jsi rychlejší.

marenka*

Ladine, :-P*ua* to mě potěšilo. *smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Máš několik možností: 1. Umýt - sádra se nerozmočí. 2. Zakřídovat nebo přetřít barvou. 3. Obrousit. 4. Použít víc čokolády a domalovat obrázek.

son
hodnocení

Díky, jaksi to šlo umýt, kupodivu se to vůbec nerozmočilo, ale je teď těžší když je mokrá, za jak dlouho to asi uschne?

lidus*
hodnocení

0x

Oprava je snadná, koupit modelářskou sádru a přetřít, je jako nová.

marabu*

trochu navlhcit a vzit kartackem na ruce... bude zase krasne bila:) lehce se rozmoci povrch a zase uschne..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]