Umytí ruky v sádře Od: son 25.12.10 20:19 odpovědí: 7 změna: 26.12.10 23:28 mám v sádřě ruku dnes se mi ji podařilosádru zašpinit od čokolády, nevíte někdo jak to vyčistit aby se to nerozmočilo?Díky
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
Snad jedině vlhkým hadříkem rozetřít? Babička byla tak pečlivá, že když měla sádru, tak si přes ní natáhla starou podkolenku.
Mě když bylo náct, tak jsem si jí počmárala. :D
doplněno 25.12.10 20:37: A co to vybrousit? Stačí tvrdý chleba, nebo šmirgl.
ladinpraha*
25.12.10 20:40
ladinpraha*
25.12.10 20:39
0 x
Máš několik možností: 1. Umýt - sádra se nerozmočí. 2. Zakřídovat nebo přetřít barvou. 3. Obrousit. 4. Použít víc čokolády a domalovat obrázek.
Díky, jaksi to šlo umýt, kupodivu se to vůbec nerozmočilo, ale je teď těžší když je mokrá, za jak dlouho to asi uschne?
0 x
Oprava je snadná, koupit modelářskou sádru a přetřít, je jako nová.
trochu navlhcit a vzit kartackem na ruce... bude zase krasne bila lehce se rozmoci povrch a zase uschne..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.