Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,lidičky moc prosím o pomoc,když jsem byla malá,měli jsme doma knížku perníková chaloupka,byla veršovaná,rok vydání byl určitě někdy 20 až 30 let zpátky možné víc,není to ta od Václava Renče,tu už jsem zkusila a není to ona,už si nevzpomenu na nějaký verš,ale kdyby jste mi někdo poradili tip,kde ji sehnat,nebo kdyby jste ji někdo měl doma,koupím pro synka.Předem všem moc děkuji za jakýkoliv tip.
Já si matně pamatuji tyto verše: Kampak ten náš holub letí? Letím z lesa mimé děti. Cos tam viděl holoubku? Perníkovou chaloupku u velkého smrku. . . . . . . . . Je to ono a nebo to je ta od Václava Renče? Jestli to je ono, tak ještě zalovím v paměti. :D
doplněno 25.12.10 14:25:Tak to mi zůstala v paměti Perníková chaloupka od Františka Hrubína. babcadetem.blog.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.