Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám knihu perníková chaloupka verše

Od: vranulka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,lidičky moc prosím o pomoc,když jsem byla malá,měli jsme doma knížku perníková chaloupka,byla veršovaná,rok vydání byl určitě někdy 20 až 30 let zpátky možné víc,není to ta od Václava Renče,tu už jsem zkusila a není to ona,už si nevzpomenu na nějaký verš,ale kdyby jste mi někdo poradili tip,kde ji sehnat,nebo kdyby jste ji někdo měl doma,koupím pro synka.Předem všem moc děkuji za jakýkoliv tip.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Já si matně pamatuji tyto verše: Kampak ten náš holub letí? Letím z lesa mimé děti. Cos tam viděl holoubku? Perníkovou chaloupku u velkého smrku. . . . . . . . . Je to ono a nebo to je ta od Václava Renče? Jestli to je ono, tak ještě zalovím v paměti. :D

doplněno 25.12.10 14:25:

Tak to mi zůstala v paměti Perníková chaloupka od Františka Hrubína. babcadetem.blog.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]