Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
rád bych se zeptal na váš názor. Jsem mladý, mám práci ale necítím se v ní dobře vnitřně. Táhne mě to do armády. Nejsem blázen ani nic podobného, aspoň si to myslím. Od dětství se věnuji armádě, hrál jsem si s vojáčky,tanky, hrál jsem si na vojáky a sledoval jsem i válečné filmy. Vesměs vše potajnu na kazetách. Hodně jsem i četl o velké válce a druhé válce.
Můj dotaz zní, jsem divný, když si přeju zemřít v boji? Chtěl bych jít do války odkud už bych se nevrátil. Vím co je to válka, vím že nepřinese nic dobrého a umřou mi v ní jen přátele, ale od dětství mám sen který se mi opakuje v určitém intervalu. Jsem v domě, celá rodina, vidím je všechny, najednou je venku hluk, běžím do přízemí abych se kouknul co se to děje. pak se setmí a k domu se blíží tři muži, volám o pomoc a plazím se. Pokaždé jsem se vzbudil aniž bych jim viděl do tváře, poslední sen byl ale delší, doplazil jsem se až na schody a máma na mě zavolala ať se ohlédnu, jeden z mužů mě trefil pažbou do hlavy a viděl jsem sebe, odost staršího(v maskáčích) a cizí muže(jako by povstalci) kteří do mě stále kopali i když už jsem se viděl seshora. Nedokázal jsem pak už usnout. Mívám taky zkratkovité sny o Evropě a blízkém východě zasažené válkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.