Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeju si zemřít v boji

Od: brescipavifolw odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

rád bych se zeptal na váš názor. Jsem mladý, mám práci ale necítím se v ní dobře vnitřně. Táhne mě to do armády. Nejsem blázen ani nic podobného, aspoň si to myslím. Od dětství se věnuji armádě, hrál jsem si s vojáčky,tanky, hrál jsem si na vojáky a sledoval jsem i válečné filmy. Vesměs vše potajnu na kazetách. Hodně jsem i četl o velké válce a druhé válce.

Můj dotaz zní, jsem divný, když si přeju zemřít v boji? Chtěl bych jít do války odkud už bych se nevrátil. Vím co je to válka, vím že nepřinese nic dobrého a umřou mi v ní jen přátele, ale od dětství mám sen který se mi opakuje v určitém intervalu. Jsem v domě, celá rodina, vidím je všechny, najednou je venku hluk, běžím do přízemí abych se kouknul co se to děje. pak se setmí a k domu se blíží tři muži, volám o pomoc a plazím se. Pokaždé jsem se vzbudil aniž bych jim viděl do tváře, poslední sen byl ale delší, doplazil jsem se až na schody a máma na mě zavolala ať se ohlédnu, jeden z mužů mě trefil pažbou do hlavy a viděl jsem sebe, odost staršího(v maskáčích) a cizí muže(jako by povstalci) kteří do mě stále kopali i když už jsem se viděl seshora. Nedokázal jsem pak už usnout. Mívám taky zkratkovité sny o Evropě a blízkém východě zasažené válkou.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můj dotaz zní, jsem divný, když si přeju zemřít v boji?

Jo.

hodnocení

0x

Nechci abyste zemřeli za svou vlast. Chci, abyste donutili ty druhé parchanty zemřít za tu jejich.

generál George S. Patton

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ano, když někdo položí takový dotaz, tak je divný. Buď se nudíš nebo jsi značně rozpolcená osobnost. Některé tvé příspěvky, pod různými nicky, znějí docela rozumně, takže by sis měl v první řadě ujasnit, kdo a co jsi. Pokud to nezvládneš sám, tak vyhledej odborníka.

akr*
hodnocení

0x

Do války se jde za účelem vyhrát! Nechtěl by jsi spíše lidem v armádě pomáhat?

majsterjoe*
hodnocení

0x

Zdravím te. Podle tveho prispevku se bohuzel do armady nedostanes. Neprojdes psychotestama. Ikdyz tam jsou vetsi magori, nikdo tam nejde na smrt.

Je hezke ze se ti armada libi, neni hezke ze se ti libi valka. Valka neni hezka vec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]