Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak víme za chvíli končí prázdniny a já budu ted nstupovat na střední na zdravku a mám strašnej strachz těláku Tělocvik mi totiz vůbec nejde, a jde o to ze na základce to bylo jiný tam mi kde co odpustili ale ze stredni mám fakt strach, třeba hry mi jdou, ale gymnastika vůbec! V§bec nemám predstavu, jak je na střední tělocvik, já ani přes kozu neskočím ..
Prosím poradte mi...
Co chces poradit., Od toho tam ty hodiny telocviku jsou, aby te naucily. Niceho se neboj, na spoustu hodinach TV se toho moc nedela. No a pak to sice dopada tak, ze lidi nedokazou udelat ani kotoul, vyjit schody bez toho aby se na pul hodiny rozdychavali a tak. No a hlavne,zdravka, bude z tebe jednou preofesional, ktery fyzicku musi mit. Ale opravdu neboj, neni to sportovni skola, propadnou te taky nenechaji. Jen se musis snazit. Co ja zazil v telocviku kopyt, a to mezi chlapama...u zenskych se toho da vice pochopit.
já ale i ten kotoul udělám blbě! ... no a budu profík ale neočekává se že budu o volných přestávkách dělát hvězdy přes chodbu do jídelny ne? :D
Ale aspon se o ten kotoul pokusis. A snazis se. Spousta holek ani na telocvik nechodilo, davaly omluvenky ze cvicit nemuzou. To ti ale asi na zdravce nevyjde. jo a nektere kvuli tomu delali reparaty na konci prazdnin. A opravdu ver, ze tam budes mit holky co do kotoulu ani nepujdou.
Mimochodem takovou hvezdou na chodbe muzes i nejakeho spoluzaka uchvatit
Ahoj,
Taky jsem měla podobný problém, ale ted se už vubec nemusím bát. Aspon u nás ve třídě (ted jdu do 3. ročníku) jsou prostě lidi co jim taky vubec nejde tělocvik, prostě se nás sešla parta uplných antitalentů a zoufalcu dohoromady. Nevím, asi pozbírali největší trubky na gymnastiku z okolí. Určtiě si myslím, že nebudeš sám co bude mít podobný problém. Myslím si, že na střední se ti nebudou smát jen proto, že nepřeskočíš kozu, nevyšplháš po laně... atd. Muj názor je, že děcka na střední jsou už rozumově trochu dál než děcka na základce, které se ti smějou za každou blbost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.