Nejste přihlášen/a.
Děkujeme! I já se přidávám s přáním KLIDNÝCH (to hlavně) Vánoc, žádný stres, dobré jídlo i bydlo přeji, zkrátka abychom se měli hezky. K tomu není zapotřebí zase tak moc
I mě dovolte u příležitosti vánoc a Nového roku , popřát všem , zdraví , pohodu a trpělivé očekávaní lepších časů . Děkuji . miro .
Dovolte, abych Vám všem popřál přijemné prožití vánočních svátků a přidal, nikoli vlastní pps-ku, pro zpomalení vánočního spěchu a zlepšení nálady www.obrazovka.cz//...
No to je teda náááááááááááááádhera.Ještě jsem nikdy nic tak krásného neviděla.Já jsem teď za špatnou, protože jsem sem poslala PF a ne separátně přání k Vánocům a jednomu se to nelíbilo.Pro mne jsou to dny jako všechny ostatní a myslela jsem, že když přeju vše nejlepší pro každý den, automaticky to zahrnuje i Vánoce. Moje babička říkávala, že není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Nemám se proč omlouvat a kdo má Vánoce rád, určitě si je krásně užije i bez mého přání. Naskenovat koupenou pohlednici bych snad taky dokázala, v životě jsou ale i důležitější věci.
Ač nejsem příznivcem různých těch hektických veřejných přáníček, zkusím se připojit:
Dobře znám na vlastní kůži teorii "Bude hůř, líp už bylo...", takže přeji všem jedno jediné - ať už tato léta fungující teorie vezme konečně zasvé a fungovat přestane! Ať už konečně začne býti lépe, nám tady (na poradte.cz) i všem ostatním. O nás se tady stará pan Admin, ale co lidičky, které tady nepotkáváme?
Takže všem lidičkám přeji hezké a klidné prožití vánočního dne a večera, málo kůstek v krku, hodně dárku pod stromečkem - ať vám Ježich naježí!
A kdyby byl problém, určitě i na Štědrý večer tady bude v pohotovosti pár "skalních" rádců, kteří případně poradí, podpoří psychicky, nebo jen budou s vámi!
A ten závěr trošku zkrátím: Admine, DÍKY za tuto poradnu!
Takže: ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.