Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik se da zhubnout za tyden?

Od: bengirl odpovědí: 9 změna:

Kolik kilo myslite,ze se da za tyden zhubnout? Kdyz clovek ten tyden bude jist predevsim ovoce,bude cvicit,tancovat. Diky za tipy

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vlastní zkušenost: do oběda jídlo bez omezení,ale nepřejídat,po dvanácté jen lehce,trochu ovoce a večer po 18-té hodině už ani to ovoce.Samozřejmě žádné coca-coly a podobné cukerné roztoky.Žádný sport u toho nebyl,práce průměrně fyzicky náročná,výsledek - za 2 týdny mínus 11 kg. Ale vydržel jsem to jen ty dva týdny.

marenka*
hodnocení

0x

V knížce o Zumbě jsem četla, že pokud se zkombinuje ten tanec, plus jejich dieta, tak zaručují 6,5 kg týdně. Ale to nemám vyzkoušené.

lidus*

mařenko dcera na zumbu chodí 2x týdně a říká super relax ale za dva měsíce jsem zhubla 2 kg.

marenka*

Liduš, to musí být doplněné tou dietou. ;)

lidus*

V to případě je jednoduchá rada kterou jsem za 150 kč obdržela poštou jako odpověď na inzerát na hubnutí- Natři si kuchyň na zeleno a nežer krávo. A já se tehdy vztekala, že jsem naletěla podvodníkům.

roboot*
hodnocení

0x

7 věřte mi nebo ne :)

lm®

Záleží na tom,jak jste stravovala doposud.Pokud bude nový režim pro Vaše tělo velká změna,velký skok dolů v příjmu energie,bude si tuto chybějící energii tělo brát ze zásob a Vy tedy budete o to víc hubnout.Pokud jste i doposud nijak zvlášt neholdovala(kila jsou např.nasbíraná v těhotenství,nebo třeba po upoutání na lůžku apod...) nebude to pro Vaše tělo velká změna a tělo nebude nuceno sahat do zásob nebo jen málo a Váš váhový úbytek nebude tak velký.

alf*
hodnocení

0x

hodně, a ještě víc pokud nebudeš pít, ale nemá to ten pravý efekt. Ovoce nahraď zeleninou. Pomeranč cca 200 kJ, zelí 60 kJ/100g.

bengirl
hodnocení

dekuji vsem za odpovedi

alf: hodne, a jeste víc(zhubnu),pokud NEBUDU pít? tak s tim si dovolim neosuhlasit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]