Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VÝRAZNÝ věkový rozdíl

Od: 1212 odpovědí: 23 změna:

Co si myslíte o věkovém rozdílu 28 let? Znám páry, které jsou o 25 let. A pak taky celebrtiy.. třeba Douglas s Zetou-Jones. Nechci abyste nás soudili, ale jen náš názor. Mně je 20 a jemu 47. Díky za názory

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veronika2*
hodnocení

0x

No tak pokud se milujete, tak vám to nikdo nevymluví...ale podle mě je tento věkový rozdíl příliš velký a do budoucna by to určitě nebylo moc dobré. Především kvůli dětem...pokud tedy plánujete takto vážný vztah..pokud jde pouze o dočasnou věc..chcete si jen užít nebo tak...tak v tom nevidím problém..spoustě mladých holek imponují starší muži

1212
hodnocení

Plánujeme vážný vztah, ale děti nechceme. Vím, že je to dost ale co s tím dělat..když jinak nejde :)

veronika2*

ve 20 si možná myslíte, že děti nechcete...ale to se může za pár let změnit...

1212
hodnocení

To je hezké, ale on děti mít nemůže a já zase nemůžu žít bez něho. Navíc podnikám a hodně cestujeme, na dítě není místo.. prostě tímhle jsem si jistá, že děti mít nechci no.

veronika2*

tak pokud vám to zatím klape a vyhovuje..tak v tom nevidím problém..však čas ukáže

1212
hodnocení

A ještě je o 10 cm menší. Nevím jestli je to osud nebo náhoda, ale máte pravdu. I když já ho nikdy nepřestanu milovat, přesto, že si třeba najde jinou a v jeho věku.

culdabulda1*
hodnocení

0x

Pro "1212"

- samozřejmě to až tak 20 let fungovat může, pokud je Váš partner štíhlý, pohledný, osobnost a pečuje o sebe.

Mému partnerovi je 72 let - hádají mu tak 55 - a líbí se i mladým holkám (což já bohužel nejsem) - ale dovedla bych si ho představit i s o 30let mladší partnerkou - tedy ale jenom vzhledově.

Povahově nevím - můj partner je dost konzervativní, má rád svoje "pohodlí" - a mladé ženy mají své nároky a představy o životě. Aby Vás to za čas nepřestalo bavit! Marcela.

1212
hodnocení

My se shodujeme skoro ve všem právě. Máme stejné koníčky a tak. S rodinou kvůli tomu nevycházím, ale to jsem nevycházela nikdy. Jeho rodinu neřešíme a přátelé nás podporují. Fyzicky ok. Ale psychicky si sedíme. Já mám své nároky, ale jen ohledně peněz a určitého standartu, který nám dost pomáhám zabezpečit..

jirbar*

No a co. Za 20 let jemu bude 67 tobě 40 a kdyby byl problém tak tě vymění za mladší a je po problému.

davidp*
hodnocení

0x

Dobrý den,

některým párům takový věkový rozdíl sedne, protože si prostě rozumí. Takže vše záleží na tom, jak to sama cítíte. Pokud jste v takovém vztahu spokojená, pak není důvod se věkovým rozdílem zabývat. Ve svém okolí takový vztah znám a daří se jim dobře.

David

1212
hodnocení

A co na to říká okolí? My se pohybujeme v podstatě v jednom a ti to respektují.. jinak se na to dívají divně, lidi jsou netolerantní. Chtěla bych vidět je, kdyby se jim stalo to co nám

davidp*

V prostředí, kde se s nimi setkávám, jsou také respektováni. Je možné, že jinde se setkávají s obdobnou netolerancí jako vy. Asi to nemají oni ani vy jednoduché.

pt®
hodnocení

0x

Podívejte se, každému vyhovuje něco jiného. Pokud si rozumíte a vzájemný vztah je přínosem pro oba, tak je vše v pořádku. Co bude za 20 let, to budete řešit až to přijde. Třeba budete zdraví oba dva, třeba ne, ale nyní je zbytečné se tím zatěžovat. Děti nemáte, ani nechcete, můžete cestovat a mít jiné proirity, které vás spojují. - pt

iz*
hodnocení

0x

Zajímalo by mne, co Vám na věkovém rozdílu (případně na vztahu) "nesedí".

(Kdybyste v jednom nebo druhém neviděla nějaký problém, pravděpodobně byste se zde neptala.)

doplněno 19.08.13 17:27:

Já se domnívám, že vždycky záleží na těch dvou. Vyhovuje-li vztah oběma partnerům, na názory okolí bych se neohlížela.

k2

Obcas neni od veci si vyslechnout nazor nekoho nezainteresovaneho z okoli. Nekdy se cloveku stava, ze "pres stromy nevidi les". Jinak receno, ze pres "zaslepeni laskou" si clovek nepripusti, ze to vlastne moc nefunguje.

Ale nerikam, ze je to tento pripad, jen bych tak nezavrhoval (neazujate) nazory okoli...

hodnocení

0x

Já si myslím, že když se žena tváří jakože o pár let starší, je pár s velkým věkovým rozdílem pro společnost přijatelnější, než když si starší muž, začne hrát na mladého mužského. Oblékat se tak a chovat se tak. Je to stejné, jako když paní v létech začne být za diblíka. :D A také, když jsou v jednání se svým partnerem na veřejnosti, kapku rezervovanějsí.

joudic*
hodnocení

0x

jde to upe vklidu, ale az "zfotrovati" a vy dozrajete, tak odpadnete :) tak uz to holt byva, i presto to nevidim jako prekazku a muzete spolu prozit par peknych let :)

emilka12*

Tak před třiceti lety by to bylo něco divného.V dnešní době se bere normálně a nakonec je to tvoje záležitost.Když ti to tak sedí tak si to užívej.*mala*

hodnocení

0x

Vážená slečno,takto věkový rozdíl je tak akorád na lásku .ale určítě né na celý život.Určitě nedoporučuji.Důvody napíši--Žena v 50letech je v dnešní době plná elánu a dnešní muži v 77letech jsou už hodně pohodlní a gačový povaleči.V mnoha případech už ani nejsou schopni řídit auto,třeba jen ze zdravotních důvodů.Další důvod je práce.Vy pracovně vytížená a on už hodně dlouho důchodce.Vím,teď si rozumíte,ale život mění i názory na věci a na vše.Mě je 70r. a manželovi 75 a vím o čem píši.

hodnocení

0x

Teď to ještě jde. Pán se chová jako lev salónů, chlubí se pěknou mladou společnicí. Ale až Vám bude 50, budete stále ještě pěkná zralá žena, která se bude chtít bavit a jemu bude 77. V tom věku je už plno chlapů pod drnem. Zní to tvrdě, ale je to tak. Budou ho trápit neduhy, jako každého z nás v tom věku, nebude žádný sex /prostata/, bude vidět, že jste dosud pěkná ženská a stane se z něj žárlivý ďábel. Bude sedět doma, společnost už ho nebude lákat a bude Vás nutit, abyste seděla doma s ním, vařila mu léčivé čaje, nahřívala mu bačkory, hledala zuby a podávala bažanta. Zní to možná tvrdě, ale je to tak. Ale je to Váš život. Ano, celebrity to dělají, ale z jiných důvodů. Mladé holky obskakují starší objekty kvůli nadité peněžence. Kde myslíte, že mladé dívky sebraly najednou ohromnou lásku k Petru Jandovi, Jiřímu Menzelovi, Honzovi Nedvědovi nebo Jiřímu Paroubkovi? Každá říká, že to byla láska, ale ve skutečnosti jukaly po tučném kontu. A také, že to je známá osobnost a ony se vedle ní zviditelní. Vždyť ti muži mají už svá nejlepší léta dávno za sebou. Co své ženě mohou nabídnout, kromě peněz? Také se mi nelíbí Váš odpor k dětem. Děti jsou vyvrcholením manželství a mnoho lidí je nešťastných, když je nemůže mít. Kdyby měli stejný rozumný názor před 21 lety vaši rodiče, tak byste tady dneska tak hloupě nepsala. A bylo by to!*bzum*HOWHG! Jaga.

hodnocení

0x

Může vám to vydržet. Záleží na vás obou, hodně na jeho aktivním přístupu k životu (nesmí být gaučový typ) a musí mu vydržet to, co vás na něm teď okouzluje. Dcera se ve svých 17 letech zamilovala do 56letého pána. Bez problémů jsou spolu 22 let.

hodnocení

0x

Mě nevadí ani tak ta opotřebovanost těla, jako to že jste vyrůstali každý v jiné době. Znáte jinou muziku, jiné filmy, vtipy atp. To je kulturní bariéra jako vztah s cizincem. To je taky důvod proč si často nerozumí rodiče a děti.

Všechno se dá zvládnout, pokud se máte rádi i to že jste vyrůstali každý v jiné době, že znáte jiné filmy jiné vtipy jinou muziku atd...To může být naopak přínos. Problém může začít jestli budete chtít děti, ne že by jste si je nemohli pořídit, ale taťka bude na ně starý a děti nebudou mít tátu, ale dědu :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]