Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co Vám dává smích

Od: wamp® odpovědí: 17 změna:

Zdravíčko všem*slunce*Zajímalo by mne,co Vám přináší smích,a především,jak často a čemu se nejvíce smějete?Připadá mi,že v dnešní době se lidé čím dál tím více mračí,nebo mám smůlu na škarohlídy?*nevi*Děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Mě pobavilo tohle video, nemyslím to povídání - to je spíše smutné, ale obsah. Od času cca 3.05 pochopíte proč

doplněno 03.06.13 14:42:

Tak nějaká zrada, dávám link

youtu.be/...

ohneta*
hodnocení

0x

Mě to dnes nemá rádo :D

TAk teda podruhé

fino97*
hodnocení

0x

Me teda celej vikend a dnesek rozsekavalo tohle,ENG nutnosti... i.imgur.com/...

doplněno 03.06.13 16:11: @kolikokoli - naprosty souhlas :)

hodnocení

0x

Já se směju často. Někdy stačí jízda vlakem, do kterého svítí sluníčko, jindy pěkná veselá písnička nebo vtipná historka u pivka od kamarádů.

Jinak se směju skoro všemu aspoň trochu inteligentnímu. Zastávám názor, že v humoru by neměly být hranice, proto mám nejraději velmi kontroverzní komiky atd. (jako Seth MacFarlane, Ricky Gervais nebo Jimmy Carr). Drsný humor je prostě nejlepší (a tím drsný nemyslím o mrtvolách nebo tak, ale o věcech, o jakých se málokdy vtipkuje - 11. září, rasismus, homosexualita, náboženství, znásilnění atd.). Důležité je vědět, že je to pořád jen vtip. Moc mě nebaví vtipy o manželství, blondýnkách nebo o Pepíčkovi. Přijdou mi slabé.

doplněno 03.06.13 16:03:

Třeba toto :D

pt®
03.06.13 16:13
hodnocení

0x

moc milé:

hodnocení

0x

Smích? Co to je? *sok*

jokec
hodnocení

0x

TopGear :D, některe hlašky jsou fakt až moc dobre :)

:D

TopGear je skvělej, žeru Jeremyho a jeho hlášky :D. I když koukám jen v originále.

hodnocení

0x
Já se směju každý blbosti, jsem tak trohu blázen *smich* *haha* . Někdy sedím, na něco si vzpomenu a začnu se smát. *haha*

lidus*
hodnocení

0x

Nejvíc se zasměji perličkám tříleté vnučky (Martina ví, třeba umýt hrábě..nebo když odcházela, že jde k dědečkovi a babičce a trefí jelikož má mapu (Beskyd a ještě stoletou).) a dnes po návratu z chalupy do bytu mi dcera volala, že prohlásila, maminko zatop do kamen nebo tady zmrznu. Směju se ráda, pravda až tak moc toho v dnešním světě k zasmání není ale dobrý recept je nesledovat zprávy v TV a raděj si dát decku vínka a zapět nějakou odrhovačku.

uska*
hodnocení

0x

Směji se nejčastěji mým přebreptům neboť rychlej mluvím než myslím. Je to dílo. Rozesměji se u knihy, TV mi nic neříká a samozřejmě se směji škodolibě, když se někomu doma něco nevyvede. Každé ráno se úsmívám když mi do ložnice svítí sluníčko a vše je venku krásně zelené -... hmmmm , jen letos je sluníčka málo. Jejda, teď jsem se přistihla, že se šťuřím i při psaní tohoto příspěvku.

hodnocení

0x

Smích přináší dobrou náladu .) třeba jen i úsměv ))směju se na malé děti - sluníčka .) na pesany - čumáčky ))usměju se, když z okna vidím bažanta nebo zajíce .)usměju se, když mi kvete kytička .))zasměju se přebretům ) *vtip* je spousta situací, které úsměv vyvolají ))a když už se stane, a v dohledu nic úsměvného není, tak podržím dveře pánovi v letech, který je tím tak překvapen, že k otevřeným dveřím popoběhne a pak se zasmějeme spolu ))myslím, že co dáváme, se nám vrací .)) a pak - škarohlídy a uplakánky nemá nikdo rád)) *placni* hezký den s úsměvem všem :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Netroufnu si říct, co všechno mi přináší. Ale řídím se heslem " Sranda musí bejt, i kdyby dědečka věšeli. "

doplněno 05.06.13 11:15:

sebod*

Je to smutné *plac*, ale v poslední době se směju nejvíc sama sobě. A musím přiznat, že někdy je to smích velice škodolibý:D.

No, a pak se směju se svými vnoučaty, páč to je smích upřímný. A tady se taky často směju - někdy upřímně, někdy škodolibě. ;)

A zrovna teď, když píši tenhle příspěvek, tak se přes monitor usmívám na vás všechny :)

hodnocení

Tedy Ládine,skvělé,úžasné,báječné,bezkonkurenční,a vida,řehtám se,až mě ta bránice opravdu bolí,a tečou mně slzy smíchy,díííky*palec**smich**smich**smich**haha**haha**haha**palec*

pt®
hodnocení

0x

"wamp", smích mi přináší radost do života. Ráda se zasměju asi jako každý. Máme vnoučátka a s těma je někdy "srandy kopec". Děti, je to zvláštní, ale stále mají důvod se smát a radovat se. Proto jsem ráda v jejich společnosti, je mi hned líp u srdce. *houpy* - pt

hodnocení

Všem Vám moc děkuji*slunce*Zasmála jsem se.Ovšem,chtěla bych k tomuto tématu říci,že největší radosti očividně zažívají ty dámy,které zde píší o svých vnoučátkách,děti jsou opravdu asi ta největší radost,kterou člověk má*ua*Jinak jsem měla na mysli takový řekněme burácející smích,u kterého bolí i bránice:DJá se směji také poměrně dost,a když se rozřehtám,tak se řehtají i všichni okolo,mám nakažlivý smích*smich*Pak nevím,kdy přestat*smich*Ale,poslední dobou to jaksi není ono,doufám,že se to zlepší..Vy všichni tady jste jedna z mých radostí.Děkuji Vám*pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]