Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko všemZajímalo by mne,co Vám přináší smích,a především,jak často a čemu se nejvíce smějete?Připadá mi,že v dnešní době se lidé čím dál tím více mračí,nebo mám smůlu na škarohlídy?
Děkuji.
Me teda celej vikend a dnesek rozsekavalo tohle,ENG nutnosti... i.imgur.com/...
doplněno 03.06.13 16:11: @kolikokoli - naprosty souhlas
Já se směju často. Někdy stačí jízda vlakem, do kterého svítí sluníčko, jindy pěkná veselá písnička nebo vtipná historka u pivka od kamarádů.
Jinak se směju skoro všemu aspoň trochu inteligentnímu. Zastávám názor, že v humoru by neměly být hranice, proto mám nejraději velmi kontroverzní komiky atd. (jako Seth MacFarlane, Ricky Gervais nebo Jimmy Carr). Drsný humor je prostě nejlepší (a tím drsný nemyslím o mrtvolách nebo tak, ale o věcech, o jakých se málokdy vtipkuje - 11. září, rasismus, homosexualita, náboženství, znásilnění atd.). Důležité je vědět, že je to pořád jen vtip. Moc mě nebaví vtipy o manželství, blondýnkách nebo o Pepíčkovi. Přijdou mi slabé.
doplněno 03.06.13 16:03:Třeba toto :D
Nejvíc se zasměji perličkám tříleté vnučky (Martina ví, třeba umýt hrábě..nebo když odcházela, že jde k dědečkovi a babičce a trefí jelikož má mapu (Beskyd a ještě stoletou).) a dnes po návratu z chalupy do bytu mi dcera volala, že prohlásila, maminko zatop do kamen nebo tady zmrznu. Směju se ráda, pravda až tak moc toho v dnešním světě k zasmání není ale dobrý recept je nesledovat zprávy v TV a raděj si dát decku vínka a zapět nějakou odrhovačku.
Směji se nejčastěji mým přebreptům neboť rychlej mluvím než myslím. Je to dílo. Rozesměji se u knihy, TV mi nic neříká a samozřejmě se směji škodolibě, když se někomu doma něco nevyvede. Každé ráno se úsmívám když mi do ložnice svítí sluníčko a vše je venku krásně zelené -... hmmmm , jen letos je sluníčka málo. Jejda, teď jsem se přistihla, že se šťuřím i při psaní tohoto příspěvku.
Smích přináší dobrou náladu .) třeba jen i úsměv ))směju se na malé děti - sluníčka .) na pesany - čumáčky ))usměju se, když z okna vidím bažanta nebo zajíce .)usměju se, když mi kvete kytička .))zasměju se přebretům ) je spousta situací, které úsměv vyvolají ))a když už se stane, a v dohledu nic úsměvného není, tak podržím dveře pánovi v letech, který je tím tak překvapen, že k otevřeným dveřím popoběhne a pak se zasmějeme spolu ))myslím, že co dáváme, se nám vrací .)) a pak - škarohlídy a uplakánky nemá nikdo rád))
hezký den s úsměvem všem
Netroufnu si říct, co všechno mi přináší. Ale řídím se heslem " Sranda musí bejt, i kdyby dědečka věšeli. "
doplněno 05.06.13 11:15:
Je to smutné , ale v poslední době se směju nejvíc sama sobě. A musím přiznat, že někdy je to smích velice škodolibý:D.
No, a pak se směju se svými vnoučaty, páč to je smích upřímný. A tady se taky často směju - někdy upřímně, někdy škodolibě.
A zrovna teď, když píši tenhle příspěvek, tak se přes monitor usmívám na vás všechny
Tedy Ládine,skvělé,úžasné,báječné,bezkonkurenční,a vida,řehtám se,až mě ta bránice opravdu bolí,a tečou mně slzy smíchy,díííky
"wamp", smích mi přináší radost do života. Ráda se zasměju asi jako každý. Máme vnoučátka a s těma je někdy "srandy kopec". Děti, je to zvláštní, ale stále mají důvod se smát a radovat se. Proto jsem ráda v jejich společnosti, je mi hned líp u srdce. - pt
Všem Vám moc děkujiZasmála jsem se.Ovšem,chtěla bych k tomuto tématu říci,že největší radosti očividně zažívají ty dámy,které zde píší o svých vnoučátkách,děti jsou opravdu asi ta největší radost,kterou člověk má
Jinak jsem měla na mysli takový řekněme burácející smích,u kterého bolí i bránice:DJá se směji také poměrně dost,a když se rozřehtám,tak se řehtají i všichni okolo,mám nakažlivý smích
Pak nevím,kdy přestat
Ale,poslední dobou to jaksi není ono,doufám,že se to zlepší..Vy všichni tady jste jedna z mých radostí.Děkuji Vám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.