Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s emailingem, admailem a tak. Jde o internetové stránky na kterých se zaregistrujete, začnou vám chodit reklamní maily, vy na konci mailu potvrdíte přečtení a dostanete za to odměnu (za každý mail od 0,5 - 5 Kč) . Při dosáhnutí určitého výdělku si můžete vybrat proplacení, ať už zaslání peněz na účet nebo složenkou. Chtěla bych si takto přivydělat ale mám strach třeba kvůli zdanění nebo tak, tak pokud máte s tímto zkušenosti, sem s nimi Děkuji
Vím o co jde, ale chtěla jsem se zeptat na zkušenosti lidí, uživatelů, jestli při výplatě nejsou nějaké problémy. Ať už kvůli daním nebo prost celkově s vyplácením peněz
při výplatě k žádným problémům nedochází... ve většině případů totiž k žádné výplatě nedojde, ikdyž prý existuje pár šťastlivců, kteří té tisícovky cca za rok opravdu dosáhli. Ještě pořád chcete ztrácet svůj čas klikáním? Není lepší najít si přivýdělek v podobě brigády, kde si stejné peníze vyděláte za den, dva?
Mám zkušenost, že vám výdělek opravdu vyplatí. Ale na tu tisícovku, která je třeba minimum pro výplatu, dosáhnete po roce nebo taky dvou :D To je teda vejvar, to vám povím :D:D Kašlete na to, takovéhle "práce" jsou bud přímo podvod, nebo je výdělek směšně malej, nebo jsou limity pro výplatu tak vysoké, že jich nedosáhnete.
Pokud si chcete přivydělat, začněte něco kutit doma nebo si najděte brigádu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.