Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emailing jako zaměstnání

Od: houii odpovědí: 6 změna:

Chtěla jsem se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s emailingem, admailem a tak. Jde o internetové stránky na kterých se zaregistrujete, začnou vám chodit reklamní maily, vy na konci mailu potvrdíte přečtení a dostanete za to odměnu (za každý mail od 0,5 - 5 Kč) . Při dosáhnutí určitého výdělku si můžete vybrat proplacení, ať už zaslání peněz na účet nebo složenkou. Chtěla bych si takto přivydělat ale mám strach třeba kvůli zdanění nebo tak, tak pokud máte s tímto zkušenosti, sem s nimi :) Děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Víme o co jde, stačí použít místní vyhledávání a budete vědět také... :)

houii
hodnocení

Vím o co jde, ale chtěla jsem se zeptat na zkušenosti lidí, uživatelů, jestli při výplatě nejsou nějaké problémy. Ať už kvůli daním nebo prost celkově s vyplácením peněz :)

při výplatě k žádným problémům nedochází... ve většině případů totiž k žádné výplatě nedojde, ikdyž prý existuje pár šťastlivců, kteří té tisícovky cca za rok opravdu dosáhli. Ještě pořád chcete ztrácet svůj čas klikáním? Není lepší najít si přivýdělek v podobě brigády, kde si stejné peníze vyděláte za den, dva? ;)

0000567
hodnocení

0x

Mám zkušenost s ERMAILEM...z nudy jsem na to klikal,a asi za rok a půl se mi podařilo nastřádat tisícovku která mi opravdu přišla-což jsem se hodně divil...ale ty slogany začněte vydělávat tisíce jsou teda fakt zcestné,nevím kdo by přežil z tisícovky na rok a půl

xixi*
hodnocení

0x

Mám zkušenost, že vám výdělek opravdu vyplatí. Ale na tu tisícovku, která je třeba minimum pro výplatu, dosáhnete po roce nebo taky dvou :D To je teda vejvar, to vám povím :D:D Kašlete na to, takovéhle "práce" jsou bud přímo podvod, nebo je výdělek směšně malej, nebo jsou limity pro výplatu tak vysoké, že jich nedosáhnete.

Pokud si chcete přivydělat, začněte něco kutit doma nebo si najděte brigádu.

bubiinek
hodnocení

0x

Je to ztráta času,protože je to podvod a nedostanete ani korunu.Věřte tomu, mám vlastní negativní zkušenost!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]