Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sportka sloupek za méně jak za 16 kč?

Od: tapka* odpovědí: 4 změna:

Slyšel jsem v jedném velkém marketě jak si povídali dva kuřáci na WC že přes jakési platební poukazy lze dosáhnout slevy i na toto zboží.Ten jeden maník říkal že on to dělá tak že jsi jde koupit cigára a k tomu si přikopí i sportku nebo štastných 10 a dostane jakousi slevu i na cigarety i na Sportku.Neslyšeli někdo jak se to nazývá ty poukazy?

doplněno 18.12.10 18:53:

právě jsem si vzpoměl že není prý nutné kupovat oba produkty stačí i jednotlivě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Já bych to bral raději opačně, kdyby k té sportce za 16 dávali krabičku cigaret. Když vezmu jejich marži, tak se jim to vyplatí a cigára jdou na odbyt.

zikjasa*
hodnocení

Ano možné to je zaplatit /platebními/nebo dárkovými poukázkami.Ovšem tady to know-how nemohu veřejně roztrubovat to by asi nešlo snad do vnitřní pošty ale tu stejně nikdo na poradte si neotevírá.

sebod*

zikjasa *haha*. Když si tu sám se sebou povídá někdo nový, tak to ještě chápu ;). Ale Ty, "starý" rádce a takhle blbneš?*zed* Ach jo. Víš, kdybys napsal do Volné rubriky, pod svým nickem "Umím to a to, chcete, poradím vám taky", tak bychom se zeptali. proč ne. Ale takhle z nás děláš *bzum*. *smich*

P.S.: Já se domnívám, že vnitřní pošta tady funguje docela dobře. Aspoň mě se nestalo, že by mi někdo neodepsal na vzkaz. Možná by to chtělo se zamyslet nad tím, PROČ Ti nikdo neodpovídá *zed*.

zikjasa*
hodnocení

proč?

sebod a nebude to tím že si každý hrajem na jiném písečku . . .?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]