Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Chtěla bych se Vás na něco zeptat. Znáte Jaroslava Němečka,ilustrátora komiksu Čtyřlístek? Chtěla bych znát jeho vnoučata. Na velkých knížkách Čtyřlístku je vždy s vnohčaty Veronikou a Adamem. Na těchto stránkách ale píšou, že má vnuka Aleše postovnimuzeum.cz/...
Přitom v jednom článku jsem četla, že má jenom dvě vnoučata-kluka a holku. Vím, že má syna Vita a dceru Pavlu a synovce Matěje. Tomu se prý podle dalšího článku narodila dvojčata. Myslím si, že ta Verča a Adam jsou dvojčata. Pokud máte doma knížky Čtyřlístku můžete to posoudit. Vyfoceni byli i v některych časopisech a na stránkách myspulin.cz na fotce na pyžamo. Pokud je někdo znate, napište mi prosím tedy něco o rodině Jaroslava Němečka.
Děkuji
Andrea Němečková
anonymko, hledala jsem, hledala, ale nikde žádný obrázek dětí ani vnoučat nenašla asi nejsou veřejně k vidění. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.