Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je cena brambor?

Od: jimi* odpovědí: 8 změna:

Mám dotaz...za kolik se letos prodávají domáci brambory na uskladnění,nemyslím z obchodu ale od sedláku.Pokud někdo víte nebo sám budete brambory na zimu prodávat, napište.Děkují moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erabi
hodnocení

0x

Záleží v kterém kraji. Letošní povodně dost poškodily úrodu v Čechách a na Moravě. A brambory nemají rády vlhkost a mokro, takže záleží. Taky záleží na kvalitě, množství brambor a typu. Pokud někdo jede bez chemie...což se dá úplně v pohodě tak cena může být i vysoká.

Většina zemědělců a rolníku se asi bude pohybovat v částkách od 8 do 13 kč/kg (na těch osm asi nedosáhnete...první budou rodiny a od 10 budou stáli zákazníci, kdy cena bude narůstat.

hodnocení

0x

U nás nabízejí velkou bednu červených za 200.

vlasatec*
hodnocení

0x

Minulý podzim jsme kupovali 5Kč/kg, od soukromníka, Svitavsko. Teď je ještě brzo na brambory k uskladnění.

hodnocení

0x

Severně od Prahy jsem většinou viděl cedule 12 Kč.

tess*
hodnocení

0x

Můj děda teď prodává brambory myslím ,že 20Kč. Ale nevím přesně kde zkusím si vzpomenout...

lidus*
hodnocení

0x

Na chalupě- samosběr výjde metrák na cca 2-2,50. (800kč za 1ar.a záleží kolik se urodilo),netříděné prodává družstvo přímo na poli za 3,50 kč/kg, tříděné 5kč/kg.

hodnocení

0x

Kamarád s velkým bramborovým lánem prodával loni za 6. Letos brambor moc není a kamarád není žádný velký lidumil, myslím, že tak za 8 to zvedne. Už jsem viděla v jedné vesnici nabídku na krmné za korunu kilo. Ale k jídlu? Na uskladnění je ještě brzy. Uvidíme, ale myslím si, že tak za těch 8 tady u nás seženu. Jaga.

erteplar
hodnocení

0x
letos pod 10kč u zdroje nebudou,hlízy nenarostli... Až začne vybírat vysočina tak běžná cena ještě naroste... Pěstujem 20let...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]