Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake ma dosazene vzdelani

Od: rxtmus odpovědí: 17 změna:
Dobrý den prosím vás zajímalo by mě jaké má hudebník rytmus dosažené vzdelani, nevite nahodou nekdo. Diky

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Zná někdo pana Rytmuse?

cyril*
hodnocení

0x

3x šestá třída obecné školy!

rob*
hodnocení

0x

dle "kvality" hudby co produkuje tak bych to viděl na zednickou fakultu *frajer*

marenka*

S tím souhlasím. Populární mezi mládeží díky přehršli použitých vulgarismů. Hmm, mám pocit, že díky němu Superstar ani neuvidím. Čeho je moc, toho je příliš. Tenhle tah nechápu. *zed*

rob*

Maru, já tu frašku neuvidím,ani kdyby tam ten šašek nebyl :) Ještě tam mohli pozvat sámera a kakátu ;)

elbarto*

Tak s tímhle nemůžu souhlasit, pokud by popularita byla dnes přímo úměrná množství vulgarismů tak třeba takovej Záviš by byl nejslavnější umělec ve střední Evropě.

Myslím, že co do vulgarismů a jejich kvantity se má Rytmus od Záviša ještě hodně co učit

Text žádné z jeho písní sem vkládat radši nebudu, protože fakt, Rytmus je proti Závišovi slušňáček... pokud by měl snad někdo zájem ať napíše do vnitřní pošty a já mu pár jeho textů pošlu.

doplněno 15.12.10 19:33:

* "umělec"

Řemeslníci nemusí být vždy blbci, někdy provádí takové úkony se kterými by si neporadil kdejaký středoškolák, takže bacha na ty zedníky *stop*

rob*

luigi, to v žádném případě nebylo namířeno proti zedníkům, poctivého a šikovného zedníka si vážím, ale není zedník jako zedník.

Jen jsem chtěl říct, že tyto sr@čky co ze sebe vydává ho určitě nenaučili na hudební fakultě JAMU :)

A zá pár let po něm ani pes neštěkne

15.12.10 19:11

*zed*

karina*
hodnocení

0x

rxtmus, kdo je rytmus? Kar.

marenka*

kultura.idnes.cz/...

Karino, nevím, jestli je to už příznak stáří, ale dle mého je to hrůza. Image vybudovaná na těch nejsprostějších výrazech křičených hodně nahlas...

doplněno 15.12.10 12:12:

Proto se obávám i té Superstar, až tam nějaké vystresované, slušně vychované dívčině naplno řekne že je úplně píp.. To bude ostuda.

elbarto*

Minule to byla Jandová, kdo nadával soutěžícím, a Rytmus je na rozdíl od Jandovej aspoň trochu borec, já osobně Hip-Hop z duše nenávidím ale on je výjimka :)

Jako bonus přidávám text Zlatokopek (můj nejoblíbenější Rytmusův song, WARNING UNCENSORED)

Prišla si z vyjebanej dediny,
väčšinou pochádzaš z chudobnej rodiny,
za cielom splniť si svoje vidiny,
si vyjebaná zlatokopka.
Ide ti len iba o love,
od začátku ideš len na hotové,
darčeky, kabelky, Lui Vuitton nové,
si vyjebaná zlatokopka.
Čávo može byť aj rapavý,
ale na tom ti vôbec nezáleží,
dôležié je že je lóvatý,
si pojebaná zlatokopka.
To, že ste kurvy, každý to o vás ví,
dôležité že má lóve, nech je škaredý,
a ste povrchné a vypatlané,
nenávidím tie zlatokopky vyjebané.
Prečo sa tváriš, keď si neni hore?
Bez neho si úplná piča, nič neni tvoje,
bez jeho penazí by si ho nechcela,
aby si zdechla do rána, aby si vedela.
Na čo sa hráš? Si iba nula.
Prachatého čáva si si chytila,
v živote si si nič nezarobila,
si vyjebaná pucmola.
Hráš to na inteligenciu,
pri tom za penáze fajčíš cicinu,
kludne rozbiješ mu celú rodinu,
si omutrovaná prostitútka.
Kurvy sa spolu stretávajú,
vrany k vranám si od jakživa sadajú,
o prázdnych rečách medzi sebu kecajú,
si nakazená kurva.
Každý vie že to neni tvoje,
sebe si nikdy nekúpila svoje.
Každá z vás sa pred sebou utvrdzuje,
pre ludí si iba žumpa.
To, že ste kurvy, každý to o vás ví,
dôležité že má lóve, nech je škaredý,
a ste povrchné a vypatlané,
nenávidím tie zlatokopky vyjebané.
Prečo sa tváriš, keď si neni hore?
Bez neho si úplná piča nič neni tvoje,
bez jeho penazí by si ho nechcela,
aby si zdechla do rána, aby si vedela

doplněno 15.12.10 19:35:

P.S. Teď jsem poprvé viděl oficiální videoklip ke Zlatokopkám a tu Zlatokopku hrála "Kakáta" Hanychová, Myslím že té ta role musela naprosto dokonale sednout... Když např. se vsadila že vydrží měsíc bez alkoholu měla hromadu absťáků a když měsíc utekl ztřískala se minimálně na 3 promile :-D

Takze bezcenné a plytké, jak uz to obvykle u techto pseudoumelcu bývá...*bzum*

Google o něm dost obsáhle pod jménem Patrik Vrbovský

elbarto*

To je jeho občanské jméno Rytmus je jen pseudonym.

pt®

Když čtu tu písničku, tak jsem nakonec ráda, že nevím, kdo je Rytmus a určitě mi to v životě chybět nebude. - stařenka

lidus*
hodnocení

0x

Konečně jsem to slyšela, hrůza a děs.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]