Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je normální žena?

Od: robert9876* odpovědí: 16 změna:

Bude to velký problém..vlastně už dlouhou dobu je..Kde je normální žena?Spousta zvrácených miluje ty,kteří je zanedbávají,podvádějí,bijí,jsou i v kriminále..ale ony je milují..Spousta žije s muži jen kvůli dětem..Má šanci sportovní,vysoký,štíhlý,nejvýš vzdělaný doktor,mluvící 6 jazyky,výborně zajištěný,s vlastnim bydlením na jakýkoliv vztah?Připadá mi,že v této zemi asi ne..Existuje žena s kladným vztahem k milování,aniž by toho chtěla zneužívat?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jo existuje, ale musis hledat, nic jineho nezbyva :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já mám dojem, že jich potkávám dost i tady na poradně. Jestli on nebude problém v egu toho pana doktora?

iz*

Přesně tak, je jich hodně, ale mají zdravý rozum a drží se při zemi. Nevyhledávaní vysoce vzdělané doktory mluvící 6 jazyky, výborně zajištěné apod. Stačí jim najít rozumného muže, který stojí oběma nohama na zemi.

uska*
hodnocení

0x

Normálních žen je spousta, ale jsou zadané a nebo po neúspěšném manželství nejeví zájem o vztah. Znám 4 muže , kteří by se popsali jako vy ...sportovní,vysoký,štíhlý,nejvýš vzdělaný doktor,mluvící 6 jazyky,výborně zajištěný
a ani jeden není vhodný do normálního vztahu (3 ze 4 jsou rozvedeni) a tvrdí, že pokud najdou přítelkyni, tak se vše točí kolem peněz.

macaudio
hodnocení

0x
Vidite, někdy ani šest jazyků nestačí pane doktore. Ono, jestli nebude spíš problém na jiné straně než u žen.

buss
hodnocení

0x

Co je to "normální žena? Jak ji definujete? Co po ženě chcete, jaké požadavky na ni máte? Každý má přece o ženě vlastní představu. Vezme si vzdělaný člověk "normání ženu", ovšem bez vzdělání, či hledá sobě rovnou? Nejsou požadavky přehnané? Jde prostě o nastavenou laťku. Jsme prostě lidé s chybami, které lidé mohou mít.
Kladný vztak k milování? Jistě jsou i na sexu závislé, nymfomanky.

ukulele*
hodnocení

0x

Zajímalo by mě to samé, co je to normální muž a normální žena. Proč nelze najít někoho tam nějak na pohodu, ale jen samé s hodně dětma, hypotékama co si nasekaly se svými ex, nebo nedej bože bez přístřeší, respektive, že budou muset do měsíce opustit byt. Ale takovou na džus, do muzea, do botanky, nebo do ZOO, na výstavu, prostě tak nějak na pohodu hledám marně.

Ale je fakt, že nejlépe jsou hodnocené profily typických gaunerů, s fotkami, kde jsou opření o drahá auta a o tom, co mi občas napíšou, jak byly řezaný a kolik let to snášely a že to prý bylo normální se ani nebudu rozvádět...nebo jsou potetovaný a samý nýtek a napíšou, že kdo dneska není?

monika123*

Jee...chtela jsem napsat, ze mam stejny nazor (prvni odstavec), nezli jsem si vsimla, ze pisete o zenach.Vidim to i z druhe strany. Prizivnik, oblbovac, bezdomovec, nebo bydlici u kamarada ci maminky, travici volny cas nad pivem a vecne nadavajici na cely svet, ale kdyby to vzal do ruky "on", tak by to byo uplne jinak...Hm..doba je proste jina, lidi jsou unaveny, otraveny, chudy, bez energie a bez lasky. Sama povinnost a nikde zadna pohoda. Prijdeme na to, ale aby nebylo pozde...

*mala* Takze ano, "normalni" muz je take vyhra.

bs
hodnocení

0x
Ženy sex mají, a muži ho chtějí, poptávka značně převažuje nabídku. Normální žena je si své ceny vědoma, a není to zneužívání, prostě nemá důvod, zahazovat se s někým kdo ji patřičně nedocení.

hodnocení

0x

ano .) a hodně .) ale po přečtení tohoto dotazu raději uteče

*smich*
takyblbec

Zlatý obyčejný muž a ne namyšlený,chytrý,zajištěný a nepoužitelný vzdělanec.To každá žena ví.Zavřel by jí v novém domě s bazénem v satelitním městečku a byla by tam s BMW X5 a svým smutkem celý den sama.Jak dlouho by jí to bavilo?Do té doby,než přijde obyčejný instalatér a odvede si ji i bez BMW.Takže tam hledej odpověď na svou otázku.Omlouvám se za upřímnost,ale muž jako Ty nikdy nenajde normální ženu,pouze a jen zlatokopku,která za majetek a luxusní dovolenou udělá cokoliv.

pepenabytek
hodnocení

0x

Tohle je neuvěřitelně OBECNÝ dotaz na který je možno odpovědět obecně - JSOU. Pobavilo mě množství uštěpačných reakcí. Pokud máte peníze a moc, zapoměňte na lásku z filmů a novel. Využijte co můžete a pokud vám něco jako láska cvrnkne do nosu, berte to jako bonus. Podobně to řeším já. Z lásko-plkotání jsem vyrostl a daří se mi mnohem lépe. Lovu zdar :D

babochlap
hodnocení

0x

Příteli, tvůj dotaz by se dal přeložit i takto: jsem pohledný, mám skvělou postavu, vysoké IQ, prachů že s nimi můžu tapetovat, tak co by sakra ty ženské ještě chtěly? :)

Jestli pořád nechápeš, zachovej se podle rady pepanabytek o patro výše.

ondrasek
hodnocení

0x

taky su mladý , krásný a inteligentní. Ale ženu mám ... to bude těma jazykama, já umím jen tři.

hm*
hodnocení

0x

Jestli máš prachy a dáš to okatě najevo, tak se na tebe nalepí úplně každá, i kdyby si ze začátku myslela, že ne. Jestli nechceš zlotokopky, tak je musíš odehnat. A ty co zbydou asi musíš občas zmlátit a jednu z nich si vybrat. Zřejmě to tak chtějí. :D

Ale nesnaž se je pochopit, protože to nejde. Jisté je jen to, že se lepěj na majetek a vliv (ovšem skoro žádná si to nepřizná).

bs

Ano, ženy jdou po majetku. Stejně jako muže zajímají jen krásné a mladé ženy. Někomu se to může zdát povrchní, ale ve skutečnosti to muži i ženy dělají pro svoje (potenciální) potomky. A stejně jako některé ženy jako kdyby přitahovaly agresory, a vyloženě si říkaly o ´pár facek´, tak jsou i muži co so říkají o to být oškubáni a odkopnuti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]