Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhra ve sportce

Od: karlosdos* odpovědí: 9 změna:

Tak jsem si dal náhodný typ a měl jsem 4 čísla z 6 vyhrál jsem 536Kč.

Nerozumím tomu.

Myslel jsem: 6 čísel první cena

5 čísel druhá

4 třetí.

Jak to vlastně je,můžete mi to někdo vysvětlit? Na co je to dodatkové číslo?

A jak věříte této loterii?

Děěkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

doplněno 17.08.13 12:45:

No přece proto, že to mají moc dobře spočítané.

Výhra ve sportce
karlosdos*
hodnocení

Děkuji,teď už je mi to jasné!

karlosdos*
hodnocení

Nevím teda proč to udělali,když je pět čísel uhodnutých,že musí být ještě dodatkové č. aby byla výhra 2 a 3 je vlastně bez dodatkového čísla.To jehodně chytré,když už má někdo uhádnutých 5 čísel,to už bývá hodně velké štěstí a ještě to nemusí být

nic moc v penězích.

Co je podle vás lepší SAZKA,nebo STÍRACÍ LOSY.?

aaaaaa*
dobrá práce nebo vlastní firma

hodnocení

0x

Když sázet, tak šťasných deset, lze nakombinovat počtem čísel a vkladem násobek vyhry, je to zábavnější a denně ;)

hodnocení

0x

Je úplně jedno co sázíte. Pravděpodobnost je zhruba stejná, mezi vítěze se prostě rozdělí zhruba polovina vsazených peněz.

doplněno 17.08.13 18:48:

Je to určeno zákonem a myslím, že je/bylo to něco kolem poloviny.

doplněno 17.08.13 20:16:

Koukal jsem po netu, a našel jsem info zu roku 2011, že Sportka vyplácí 50%, Tipšestka a Loto 55%. Viz media.rozhlas.cz/...

doplněno 17.08.13 20:17:

to bmbx®: Pravda, to jsem si neuvědomil.

dzordz*

Není ze zákona určeno, jaká minimální část musí jít na výhry (a tedy jaké maximum si může provozovatel ponechat jako zisk)?

doplněno 17.08.13 18:51:

Se mi zdá, že to právě bylo kolem 85%.

Já nepsal, že ta hra je úspěšnější na výhru, ale že je zábavnější ;)

hodnocení

0x

Nejlepší je dávat se spolupracovníky každý týden 100 Kč do společné kasy a každý postupně inkasuje bank nebo se může losovat, ale každopádně jde 100 % na výhru :)) SAZKA je zlodějna 1. řádu - viz Hušák a jeho příjmy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]