Nejste přihlášen/a.
Dobrýden,mámprosbu.
Už delší dobu mě baví zpěv.Plno lidí mi čím dál víc říká, že zpívám dobře. Chtěla bych si uskutečnit svůj sen ato..založit třeba kapelu, prostě..udělat ten velký přelom v mém životě. Nevíte, jak se k tomu mám dopracovat? I kdybych už měla kapelu..jak natočit klip? Jak se to vlastně všechno zařizuje?
Díkymoc, zatím.
Dobrý den. No jedna z možností tu už byla - takové to Superstar, nyní Talentmania - pořady v televizi. Určitě ses na ně dívala, nebo za chvíli budeš to možnost mít je shlédnout. U nich existovala reálná možnost se proslavit. Založit kapelu asi není až tak jednoduché a kdyby se to náhodou podařilo, je třeba mít kolem sebe někoho, kdo by skládal písničky. Protože hrát převzaté písně, to zase není až tak složité. Ale autorská tvorba a autorský zpěv, to už o něčem vypovídá. Začínající kapely většinou hrají po klubech, neprorazí hned klipem. A každý Ti řekne, že vydat jen cédéčko je hodně finančně nákladné a ne každá kapela, složená z mladých lidiček na to hnedka má finanční prostředky. On totiž i ten provoz kapely je dosti finančně nákladný - hudební nástroje, různé ty zesilovače, pak kde byste zkoušeli - museli byste mít nějaký prostor - místnost apod. Nestačí jen umět hezky zpívat, o hlas je nutno i pečovat. Kolikpak je Ti roků? Možná by to chtělo taky s hlasem pracovat - u nějakého učitele zpěvu. Nebo zkus zapátrat, jestli už nějaká existující skupina nehledá zpěvačku? V každém případě to určitě stojí za to, jít za svým snem. Myslím si ale, že spousta lidí, co už někdy prorazila a stala se slavnými, Ti řekne, že je to opravdu těžká práce a dřina. Tak ať se Ti to podaří. Hodně štěstí.
Zkus se přihlásit třeba do nějaké soutěže Nevím kolik ti je, ale jsou soutěže pro všechny věkové kategorie podle mě
Anebo to chce mít správné lidi kolem sebe, to už je o štěstí
Nebo se podívej, jestli nějaké kapely neshání zpěvačky... Víc mě nenapadá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.