Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se proslavit

Od: adabo* odpovědí: 7 změna:

Dobrýden,mámprosbu.

Už delší dobu mě baví zpěv.*andel*Plno lidí mi čím dál víc říká, že zpívám dobře. Chtěla bych si uskutečnit svůj sen ato..založit třeba kapelu, prostě..udělat ten velký přelom v mém životě. Nevíte, jak se k tomu mám dopracovat? I kdybych už měla kapelu..jak natočit klip? Jak se to vlastně všechno zařizuje?

*nevi*Díkymoc, zatím.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. No jedna z možností tu už byla - takové to Superstar, nyní Talentmania - pořady v televizi. Určitě ses na ně dívala, nebo za chvíli budeš to možnost mít je shlédnout. U nich existovala reálná možnost se proslavit. Založit kapelu asi není až tak jednoduché a kdyby se to náhodou podařilo, je třeba mít kolem sebe někoho, kdo by skládal písničky. Protože hrát převzaté písně, to zase není až tak složité. Ale autorská tvorba a autorský zpěv, to už o něčem vypovídá. Začínající kapely většinou hrají po klubech, neprorazí hned klipem. A každý Ti řekne, že vydat jen cédéčko je hodně finančně nákladné a ne každá kapela, složená z mladých lidiček na to hnedka má finanční prostředky. On totiž i ten provoz kapely je dosti finančně nákladný - hudební nástroje, různé ty zesilovače, pak kde byste zkoušeli - museli byste mít nějaký prostor - místnost apod. Nestačí jen umět hezky zpívat, o hlas je nutno i pečovat. Kolikpak je Ti roků? Možná by to chtělo taky s hlasem pracovat - u nějakého učitele zpěvu. Nebo zkus zapátrat, jestli už nějaká existující skupina nehledá zpěvačku? V každém případě to určitě stojí za to, jít za svým snem. Myslím si ale, že spousta lidí, co už někdy prorazila a stala se slavnými, Ti řekne, že je to opravdu těžká práce a dřina. Tak ať se Ti to podaří. Hodně štěstí.

slunicko1*
hodnocení

0x

Zkus se přihlásit třeba do nějaké soutěže :) Nevím kolik ti je, ale jsou soutěže pro všechny věkové kategorie podle mě :) Anebo to chce mít správné lidi kolem sebe, to už je o štěstí :) Nebo se podívej, jestli nějaké kapely neshání zpěvačky... Víc mě nenapadá *nevi*

adabo*
hodnocení

Díky moc. Je mi skoro 14, zkoušela jsem Česko Slovensko Má Talent, ale přihlásilo se 6 000 lidí, tudíž jsem neměla šanci. No, snad někdy jindy *modla*

katlin*

no the never hledá zpěvačku odkud jsi?

adabo*

rafael*
hodnocení

0x

Zakládat kapelu není třeba, poohlédni se ve svém okolí po kapelách a zkus na ně zapůsobit svým zpěvem a třeba tě vezmou...

adabo*
hodnocení

Asi ano..měla bych hledat. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]