Nejste přihlášen/a.
ahoj,nevíte někdo kde koupit brýle něco na tento způsob ,ale aby nebyly dioptrické? chtěl bych je čistě jen jako modní doplněk.
nejlépe kdyby vypadaly jako dioptrické ale ve skutečnosti nebudou ..samozřejmě za nějakou rozumnou cenu.
děkuju
Brýlové obruby mají v každé optice, koukla jsem na ty vaše ceny, to chcete frajeřit ještě za méně než 1000-,Kč? Brýle musím a obruby to je nejméně 3000,-Kč nebo také titan za 15 000,-Kč. Skla vám tam dají klidně i bez dioptrií, plast nebo sklo, čirá nebo zabarvená a klidně i s antireflexem, skla se platí zvlášť ale to už je cena co nestojí za zmínku.
K cenám brýlí - minulý týden jsem si v optice dala dělat nové brýle. Protože jsem téměř neustále doma a jiné pěkné ještě mám, chtěla jsem co nejlevnější obruby. Paní mi ukázala krabici s brýlemi do asi 1000 Kč, ale varovala mě, ať z nich nevybírám, že je párkrát nasadím a rozpadnou se. V krabici do asi 2000 Kč že už jsou brýle, co časté nasazování vydrží. Vybrala jsem si z nich.
JInak ale z dřívějška vím, že každá tisícovka je na brýlích vidět. Obruby se mohou navzájem velmi podobat, ale ty drahé prostě sluší daleko víc...
Zajdeš do normálního obchodu s klasickýma dioptrickýma brýlema, vybereš si obroučky (tedy brýle bez skel), prodavač se tě zeptá jestli chceš i skla a jaké ... můžeš říct že chceš nedioptrická a je to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.