Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosil bych o doporučení nějaké smutné knihy, nejlépe nějaké drama, pokud možno českých autorů. Moc díky za nějaké tipy.
Moc díky všem za odpovědi, ale většinu z toho jsem četl.
Mě z posledních knih zaujalo asi nejvíc toto: Martin Šmaus - Děvčátko rozdělej ohníček (nádherná kniha o romech), Vlastimil Třešňák - Babylon (další zajímalé dílo z dob komunismu a problémech s tím spojených) Jan Pelc - ..a výstupy do údolí" (kniha z porevoluční doby a rychle vyhasnutí nadšení), Jan Pelc - ..a to mi nemůžete udělat" (příběh z válečného období, v druhé půli se zajímavě rozjede a je to zajímavý příběh). Nebyly špatné ani knihy Ivona Březinová - Drřkou na rohožce (o dětech v ústavech a následném zapojení do života) nebo Kateřina Havlová - Maminko, prosím tě nepij (jak už název napoví o problémech alkoholu).
Budu rád, za případné další typy.
Mějte se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.