Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zabývám se výpletem ochránych rámu a momentálě používám klasický silon 0.9mm monofil (rybářský),jenže se ukázalo že po nějaké době cca třeba půl roku se silon začne zkracovat a zakazník nemá tu sílu ho zapnout do zámku aby byl vyplet napnutý.
Nevíte o něčem co by se mohlo použít co se vlivem asi sluníčka ebo čím nebude zkracovat a bude dostatečně pevný?
Dík
Dobrý den, bohužel nevím co máte na myslí ochranný rám? Musí to být průhledné? a ausgrecht plastové? Napadá mě pletená šňůrka, taktéž používaná rybáři, je to známé pod jménem Corastrong, ale je to mnohem dražší než vlasec. V současné době se vyskytuje víc šňůrek od různých výrobců, ale Corastrong byl první, takže v rybářské mluvě se stále používá označení Corastrong.
V každém slušném "Kovomatu" mají pletené šňůrky různých průměrů na opravu okenních žaluzií. Určitě vyjdou levněji než rybářské potřeby.
doplněno 15.08.13 15:51:Sorry - průhledné nejsou.
tohle se dělá velice slabé, třeba 0,16 mm nesmíte si představovat pletenou šnůrku jako tkaničku od bot. a bývá to šedé, černé, zelené,žluté,bílé, podívejte se na net, dá se to i koupit na velké špulce, má to minimální roztažnost a velkou nosnost, tahaj se na tom sumci a velcí kapři. zahlédl jsem tady něco o nezadávání odkazů, tak nevím...
jako minimálně, že to začíná být od 0,8 mm a víc? já bych řekl, že to nemá cenu z mé strany, abych vám tu šňůrku doporučoval, vy si myslíte, že ta šňůrka je trojhranný průřez? koukal jste se aspoň na ty obrázky na google? nebo si zajděte do nejbližší rybářské prodejny a uvidíte, téměř nulová roztažnost, vysoká oděruvzdornost, je to prostě taková moderní režná nit, různých průměrů a různých barev
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.