Nejste přihlášen/a.
Chci koupit od známého pneumatiky - 4ks i s diskama, ale bydlí daleko, asi 250km. Poraďte, která přepravní společnost mi je doveze nejlevněji? PPL i DPD chtějí kolem 800,-Kč a to je poměrně dost.
Místní pneuservis je posílá poštou po 2 ks. Limit pro běžný "balík na poštu" 30 kg a cena při 30 kg 172,- Kč. Balík Do ruky 191,-Kč.
do 15 kg, poštovní zásilky musí mít maximálně 15 kg z důvodu zákoníku práce, páč s nimi manipulují ženy
ukulele - nemáte pravdu - pošta bere do 30 kg,
Poštou jsem posílal 4 disky - hmotnost 26 kg , cena byla do 250 kč ,
pokud je balík těžší manipulují asi dvě ženy .
je to možné, já jsem volal na nějaký telefon co jsem našel na netu a tam mi jakási paní řekla, to co jsem napsal. Mohu se zeptat, jaký to byl druh balíku? 26 kg za 250 kč? já si občas objednávám knihy, nebo kaktusy a podobně a solím kolem 200 kč a to není zdaleka 26 kilo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.