Nejste přihlášen/a.
Ahoj!pls nenašel by jsi mi prosíím co nejrychleji v okolí Jindřichově hradci nejakou hodně levnou nebo v akci baskytaru,protože teď si sice jenom brnkám na akustice,ale moc by sem ji chtěl teď mám jenom 2 000 Kč a budu kupovat dárky...to o něco půjde dolů...Pomůžeš mi prosíím? ?Nastotisíckrát děkuji...!?!Marek
No starsi baskytara jenom na nejaky cviceni by se do 2000 mozna sehnat dala ale pokud potrebujes i kombo nebo nejaky bedny tak pocitej minimalne 4000 za nejakej komplet na cviceni doma (kombo,basa,kabel nebo zesilovac,reprak,kabely ,basa) zkus se schvalne podivat po tehle bazarech a uvidis sam hudebni-scena.cz/... ekytary.cz/... fatemaker.hudebni-scena.c/...
doplněno 14.12.08 16:43:a jeste sem zapomnel jeden odkaz tady si kamos nedavno kupoval kytarovou sadu na domaci cviceni a je docela spokojenej a ceny sou docela pekny kytary.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.