Nejste přihlášen/a.
Ahoj,je mi 13 a mám podle BMI nadváhu. Moje kamarádka jí na snídani klidně třeba čokoládové lupínky,na svačinu si dá čokoládovou tyčinku,oběd klíďo smažené,na další svačinu oplatky a na večeři klidně palačinky - je hubená ale prostě kost a kůže.Myslíte,že by mi taky pomohlo jíst 5x denně,ale taková jídla?Mamka koupí čokoládu,kofolu - já prostě neodolám.Jenže třeba jedna sklenička limonády denně k obědu vadí?Všude se píše žádné smažené a sladkosti,jenže ta kámoška tohle jí,akorát 5x denně.Pohyb mám pořád,chodím často s kámoškama ven,venčím pejska a tančím.Díky za odpovědi .)
: ) Můj příběh je ještě ironičtější - já mám sestru, dvojče, ta celý život mohla stláskat na co přišla a nepřibrala ani gram - skvělé geny po matce, já jsem celý tatínek, co zblajznu do pozítří na sobě uvidím : ).. Teď už je to vpohodě, ale v té pubertě, když ona pro svou postavu nemusela dělat naprosto nic a já jedla tak zdravě, jak to jen šlo, denně hodinka běhu a stejně jsem nikdy nebyla tak štíhlá, jako ona, to bylo strašné.. : ) - No alespoň jsem si ale vypěstovala nějaký sportovní režim a jím opravdu zdavě, což se teď hodí... : D.. ale opravdu - JE TO SPRAVEDLIVÉ? : )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.