Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám mít strach? - tel. +243 115507738

Od: uska* odpovědí: 5 změna:

Ahoj mojí rádci. Čekala jsem tel. ze zahraničí a ráno o půl 5 zvoní mobil, skočím po něm v šeru, bez brejlí, zvednu telefon, představím se a někdo zavěsil. Až u ranní kávičky jsem zjistila toto tel. číslo. Co mi hrozí? Co mohu očekávat za zvednutí telefonu?

Díky, smutná Uška

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hovor z Konga. Ale jste ve vlastní síti, takže Vy za přijetí hovoru nic neplatíte, buďte v klidu :)

Ani to nemusí být z Konga,jenom konžské číslo nějakého turisty,který je v současnosti v ČR.

hodnocení

0x

Ničeho se nemusíte bát,někdo se prostě spletl.

fribble*
hodnocení

0x

Nedalo mi to a zeptal se na O2 - pokud jste na území ČR, příchozi hovory ani SMS se neplatí.

uska*
hodnocení

Zdravím, zde je už NEsmutná Uška *smich* Během chvilky mi proběhlo tolik nesmyslů v hlavě, že musím změnit Piny, inter. bankovnictví, kartu a co já vím co ještě.

Děkuji za uklidnění, že mi nic nehrozí, doufám, že nebudu muset spávat s rožnutým světlem a brejlami na očích, abych něco neprovedla. uf...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]