Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám firmu - těžba dřeva-harvestring

Od: dusan* odpovědí: 5 změna:

Prosím poraďte potřebuji kontakt na firmu ktera se zabývá lesnictvím,těžba dřeva-harvestring- mam složene zkoušky v angličtině ,mužu pracovat po celé Evropě ale hledam práci Česko ,Rakousko,Německo děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusan*
hodnocení

Prosimvas dejte nejaket typ,radu nebo link

anmov*

Hledat : http://google.cz a napiš si tam jakou práci hledáš, dál tu jsou pracovní servery jako abcprace.cz prace.cz atd. tam tě google taky odkáže

jabraka*
hodnocení

0x

Můžu ti ,Dušane,poskytnout kontakt na firmu,zabývající se arboristikou.Je to na Plzeňsku.

JABRAKA

kolecko*
hodnocení

0x

A co zkusit vystavit na internetu své CV, třeba prace.cz, jobs.cz. Pokud zaujmete nějakého personalistu z lesácké firmy, tak se s Vámi určitě zkontaktuje. Nebo Lesy ČR , tam jste nezkusil poslat žádost o práci? Být státní zaměstnanec, to by nemuselo být špatné :)

dusan*
hodnocení

Hledal sem dneska celej den a nasel sem jen jednu nabitku prace pro opreatora harvesteru :( volal jsem tam ale rikali ze uz sem 20 .Prosim pomocte mi třeba umite hledal lepe i kdyz jsem byl snad všude nikde operator harvestoru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]