Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
stal se mi takový podivný žážitek a rád bych se s ním tady trochu podělil a rád bych si přečetl případné názory či komentáře k němu...
Takže... jel jsem dálkovým busem z místa A do místa B, při cestě jsem usnul a z ničeho nic se mi ve snu objevila přítelkyně, jak mi říká "miláčku, už jsi tu, vstávej"... a já se fakt probral a fakt jsem byl na místě... ještě bych rád doplnil, že jsem v tom snu viděl jakoby sám sebe, jak v tom autobuse sedím.
Tohle se mi myslím nikdy nestalo, tak proto mne to tak zaujalo...
Díky za názory nebo cokoliv!
- no já koukám na pořad - "Věřte, nevěřte" na Barrandově - a tam je takových zážitků "plný pytel" - ale myslím, že tak vyjímečný Tvůj sen zase není - mně se každý den v polospánku (hlavně ráno) zdá spousta blbostí - většinou jsou to věci, na které myslím během dne a před spaním - třeba jsi úpěnlivě myslel na to - abys nezapomněl vystoupit.
Musím souhlasit, moc pěkné probuzení A takové zážitky má myslím spousta z nás. Většinou opravdu zafunguje podvědomí a něco nám promítne. Já měla sen kdy se mi v něm objevilo slovo zitich. Divné. Pak jsem šla do práce a na silnici, kousek přede mnou přistála modrá andulka. Německy se řekne Wellensittich. I já z toho byla paf!
Je to takový "živý sen". Na jeden takový si vzpomínám, bylo mi 6 a v noci se mi zdálo, jak si hraju v parku s kamarádkou Zdenou. Ona povídá, že musí na malou. Já, že taky. Ona si dřepla a volá: Já už čůůůrám! Já taky sedla na bobek a volám: Já takýýý. A najednou jsem se probudila a měla jsem počůranou postel. Vzbudila jsem mamku a moc se styděla. Nikdy jindy jsem to totiž neudělala. Nebýt toho pitomého snu. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.