Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, dělám rekonstrukci a pořád se nemohu rozhodnout jakou barvu zdí mám dát, mám světlou podlahu a světlý nábytek.Myslel jsem žluto s nějakou kombinací jiné barvy? Díky za Vaše rady a připomínky.
Bílou + jednu stěnu hráškově zelenou:D.. nebo jakoukoliv, která se Vám líbí, ale určitě nebarvit všechny stěny : )
doplněno 02.08.13 01:16:Ještě bych doporučila bílou a max 2 další barvy, hlavní + doplňkovou, janekmok.weblahko.sk/...
doplňkové jsou vždy naproti hlavní.. Jedna barva by měla výrazně převažovat, doplňková jí pak podtrhne, třeba polštářky, závěsy, rámečky.. atdatdatd.. : )
My máme také světlý nábytek i podlahu a stěny máme světle meruňkové. Vypadá to dobře. Měli jsme ve stejném pokoji stěny i bílé, také to nebylo špatné, ale ta meruňková působí svěže a veseleji.
Meruňková je klasika, vypadá dobře..také jí teď máme.. Ale stýská se mi po předchozí lososové.. Byli z ní paf všichni sousedi..jedněm jsme dokonce věnovali zbytek barvy a měli jsme stejně vymalovaný obývák.. Příště bych se k ní chtěla vrátit..
Za mě kombinace bílo/ meruňková, lososová, žlutá(zlatá) - (zelenou vynechám, nemám jí ráda, ale proti gustu )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.