Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ultrazvuk 3d/4d v Mladé Boleslavi

Od: papajusa odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,muže te mi prosím pomoci,chtěla bych jít do Mladé Boleslavi na 3d/4d ultrazvuk(do Klaudianovy nemocnice) na 24-25týdnu těhotenství-kde mi za finanční obnos nahrají na dvd naše miminko dostaneme i fotečku v 3d ale problém je a proto sem píši a prosím o pomoc je to-že je to na obědnání -jenže já nemohu nikde dohledat telefoní číslo aby jsem se na tento ultrazvuk mohla obědnat,prosím pomozte mi ,děkuji moc předem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

326 742 111
číslo porodnice, pokud to tam přímo nedělají tak jistě rádi poradí.

doplněno 10.12.10 20:50:

326742602 - pokud by to první číslo nefungovalo tak tada je další, opět porodnice.

doplněno 10.12.10 21:06:

Víc udělat nemůžu, tak toto jsem našla přímo ultrazvuk, objednává se telefonicky na čísle 326 742 610 PO-PA 7-17H.

papajusa
hodnocení

děkuji moc za pomoc hned v pondělí tam zkusím zavolat :))

lidus*

Držím pěstičky ať je vše jak má být! Vnučka má 8 měsíců a nedávno jsme DVD prohlíželi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]