Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajímavé internetové stránky

Od: olga* odpovědí: 20 změna:

Ahoj, mám takový hodně obecný dotaz, chtěla bych od vás nějaké tipy na zajímavé www stránky, které rádi navštěvujete. Nejlépe takové, kde se objevuje aktuální dění, legrace, "tipy pro život", zkrátka něco, kam ráda každý den rituálně zajdu. Nic takového neznám.

Děkuji

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

možná by stačilo navštívit pár blogů: zkuste třeba kobliha.pise.cz, sargo.pise.cz... takové ze života a i se zasmějete :)

např. kobliha.pise.cz/...

jirbar*
hodnocení

0x

Stačí dát do vyhledávače "Internetový rozcestník" a ono se toho najde.

hodnocení

0x

www. poradte.cz *palec* je tu legrace, semtam ostřejší výměna názorů, aktuální dění se tu taky semele a tipy pro život - denně přehršle. *pivo*Přesně jak jste popsala - rituálně zajdu každý den *vtip*

sebod*

inžinyrko. Čert mi byl tyhle stránky dlužen *cert*. Moje lidské potřeby se tak rozšířily o další - pročíst všechny možné otázky, sem tam odpovědět, občas se pohádat :D, občas s někým jen tak popovídat *vtip*. Ale už jsem fakt závislák. Takže jdu sem na web a zakazuji si tu být dýl, jak 20 minut za den *bum*. Ale nějak sama sebe neposlouchám. Vždycky se tu objeví něco zajímavýho a už v tom zase lítám *zed*

Ale dnes, opravdu, ale opravdu, jen 20 minut. Pak mě vyžeňte *stop*

*smich* moje slova... teď jsem hodila maso do kastrolu a brambory do trouby, protože manža se nahlásil coby k smrti hladový hodinu před příchodem, a zase čučím na poradně... není mi pomoci... *ee* nevím, kdo dá prádlo do pračky a umyje nádobí, no asi se to nějak udělá samo... hlavně že mám čas tady *klik*

sebod*

inžinýrko. Nejsi Ty já? *smich* Teď jsem volala příteli, kdy dorazí domů. Ne že bych o něj měla takový strach :D. Ale abych věděla, kdy mám začít vařit *haha*. Ráno jsem četla něco o tom, že někde v Indii (?) nedovolí mít ženským mobil. Já se jim ani nedivím. Ti naši chlapi by nám ty počítče měli taky zamykat *cert*

No, prosím. Dvacet minut už je dávno v čudu. Admine, na kolenou Tě prosím *andel*, vypni to na chvilku, ať aspoň uvaříme *zed*

marenka*

K tomu není co dodat, jsem na tom stejně. Sranda je, že pak nedovedu na tuto otázku odpovědět, protože zajímavá je pro mě poradna, to je bez debat a pokud se podívám do záložek, tak jsem jasná.

Akční ceny, mopsí webík, gmail, KB a GE. Das ist alles. *hi*

dodousek*

Jojojo naprostý souhlas*hej*není den kdy bych sem jen tak nejukkkkkk*ee*

hodnocení

0x

Také v tom lítam. *bzum* Prosím, nevíte jak se odborně nazývá závislost na Poradte.cz?

zřejmě poradte-cézed-mánie *smich* Ale tahle diagnoza je ještě dobrá, jsou na světě horší ;)

Jen aby to nebyl Poradteismus*sok*

as*
hodnocení

0x

Are rozumím vám archiv - Hajaja

doplněno 26.11.10 21:48:

Omlovám se Arovi, už šilhám spletl jsem jméno.

Před spaním poslouhám archiv Toulky českou minulostí - asi 660 dílů

georges*
hodnocení

0x

Což tohle:

zoomquilt2.madmindworx.co/...

Ale ať z toho nezblbnete!

sasdax*

To je paráda *hej*

re*
hodnocení

0x

Tady neni kažždý den nový článek ale mohlo by tě to zajímat :) zajimavost.webnode.cz/...

wosho*
hodnocení

0x

www.amanitadesign/... super odčeských tvůrců ala KUKY

nebo www.vestirna.com-/... povedené horoskopy atd atd

Jinak nevím, ale rád naberu nové poznatky:)

S pozdravem WOSHO

pepyk93*
hodnocení

0x
www.lamer.cz ;)

mil®
hodnocení

0x

georges*
hodnocení

0x

Zkuste kouknout na tohle:

kecy.roumen.cz/...

Je to sice jenom krátkej videoklip, ale stojí zato. A kdyby se vám nelíbil, na týhle stránce najdete i jiný, zajímavý, nejen videa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]