Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo, zda v pořadu Prostřeno na Primě, dostane 25 000 jen vítěz, nebo dostanou ostatní i nějaký honorář? Myslím si, že ano. Probírala jsem to nedávno s kamarádkou a ani na stránkách Primy jsme to nezjistily...děkuji, zda to někdo ví, třeba je tu někdo, kdo tam už vařil.
A všimli jste si, že mají všude stejně vymalováno? Stejné barvy, stejné odstríny, stejný styl. Ať je to mladá holka nebo stará babička. Ani se mi nechce věřit, že to tak fakt mají na světě úplně všichni.:D A ještě by mě zajímalo, jak moc je štáb dusí, že vypouštějí takové šílené nehoráznosti. Vypadají na fajn lidi a přitom mi neříkejte, že normální člověk vleze na návštěvě do skříně, lehne si hostiteli na postel, otevře šuplík, vynáší tak poblbané soudy a tak kruté kritiky. Já si myslím, že se koukáme na zmanipulované lidi. S úplně vypranýma mozkama.
Viděla jsem to jednou a myslela jsem, že samou trapností umřu. Co se to tam prezentuje za lidi? Celkově je to přehlídka ostudné nevychovanosti a stupidity. Zábava žádná (snad jenom že by nás bavilo, že v té televizi jsou mnohem otřesnější lidi než jsme my?)
Pořad je celý zmanipulovaný, provokují jednoho proti druhému, druhého proti třetímu, aby bylo šou pro diváky. I ze slušného
člověka manipulací těch druhých udělají před diváky debila. Čím hloupější soutěžící je, tím lépe pro štáb. S tím se lépe manipuluje.
Po večeři zavřou postupně každého zvlášť do jedné místnosti, kde mu dávají různé otázky a pak si to sestříhají, jak chtějí
oni, takže výsledek vůbec nevypovídá o těch lidech, kteří v pořadu účinkují. Mám s tím své zkušenosti a věřte, je to jedna
špína a ještě Vás to stojí prachy! Nikoho domů nevozí, to je jen jako, objedou s ním blok, kde v autě dá body a pak jede
domů na vlastní náklady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.