Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mam par dotazu skrz uloz to. Jelikoz jsem "mensi" uploader na jistym fore. Tak vyuzivam uloz to jako upload souboru. Jen by me zajimalo jak dlouho mi tam vydrzeji na mem ucte, ktery je vicemene stale aktivni nahrane veci? Jde mi o to ze to sam i pro sebe pouzivam jako uloziste dat ktery chci mit nekde schovane kdyby nahodou mi spadl disk apod. Jde o old school hry apod. Mam to tam docela hezky serazene, vse funkcni, odzkousene. Byla by to skoda to smazat. Tak me zajima zda to tam vydrzi, nebo to proste smazaji. Vse je v raru, zipu. Dekuji
Podle smuvnich podminek by ti ty soubory meli zustat na veky. Pokud se to netyka nelegalniho obsahu, nemazou to ani po zadne dobe. Je to tedy neomezene.
Tak teda ne, ulozto asi neni vhodny zpusob zalohy.
2.4.A ty hry a pod. filmy, hudba... tak je mozne je pojmenovat podle sebe, aby to s dotycnym souborem nemelo nic spolecneho, a nikdo na nic neprijde. Tedy, pokud nekdo nenahlasi nelegalni obsah.
a netyka se to jen NEuzivatele co neni registrovany? ja treba mel na uloz to rar s fotkami kde to bylo cca pul roku stare a furt to tam do dneska bylo, nez jsem to smazal ja. takze nevim :-O jsem registrovany uzivatel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.