Nejste přihlášen/a.
dobry podvecer,neznate nahodou nekdo recept na vanocni frantisky?nejake jsem si koupil a smrdely jak bolava noha.hanys
František má specifickou vůni, jakoby kadidlo v kostele. Někomu to je příjemné, někomu ne. Mrkněte na stránky www.rymer.cz, nabízejí tam purpury a františky. Kupte si vánoční vůni do aromalampy a máte to lepší...
tak mi prave dorazilo kadidlo od jedne firmy a muzu rict ze voni nadherne,je to smes pryskiric z cizokrajnych stromu.
Ty Františky z Karlštejna vyrábí můj bývalý kolega,který má zařízení ode mne.Nějaký pan Kozák.Důležité je správný typ dřevěného uhlí a pryskyřice.Dokonce přidává trochu hypermanganu aby to lépe hořelo.Vše se mele v kulovém mlýně a až je směs dobře prohnětená a jemná,mírně se ohřeje a namačká do formiček.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.