Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vanocni frantisek - recept

Od: hanys® odpovědí: 14 změna:

dobry podvecer,neznate nahodou nekdo recept na vanocni frantisky?nejake jsem si koupil a smrdely jak bolava noha.hanys

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Tak recept sice nevím, ale můžu vás uklidnit, že nejste sám kdo si koupil podobný smrad. Takže zůstaneme u purpury

hodnocení

purpura by me taky zajimala i kdyz frantisek je frantisek.

ar*
hodnocení

dik,letos uz to nestinu,byliny pod snehem nenajdu,ale pristi rik urco.

hodnocení

0x

František má specifickou vůni, jakoby kadidlo v kostele. Někomu to je příjemné, někomu ne. Mrkněte na stránky www.rymer.cz, nabízejí tam purpury a františky. Kupte si vánoční vůni do aromalampy a máte to lepší...

hodnocení

lampy nebrat,stavim roubenku a tam musi byt klasicky smrad jak se bude palit na kamnech nejaky domaci fujtajbl,to je totiz smrad ktery si zapamatujete na cely zivot.

lidus*
hodnocení

0x

Lepší je purpura ale aby jste nedopadl jako u nás doma, rychle jsme museli vyskočit od večeře a větrat, dcera se nám dusila z toho specifického smradu.

hodnocení

vyzkousim na necisto.

mej
hodnocení

0x

Mě nejvíc voní vánoční františky od Karlštejna,ale recept neznám.

hodnocení

tak mi prave dorazilo kadidlo od jedne firmy a muzu rict ze voni nadherne,je to smes pryskiric z cizokrajnych stromu.

jabraka*

Ty Františky z Karlštejna vyrábí můj bývalý kolega,který má zařízení ode mne.Nějaký pan Kozák.Důležité je správný typ dřevěného uhlí a pryskyřice.Dokonce přidává trochu hypermanganu aby to lépe hořelo.Vše se mele v kulovém mlýně a až je směs dobře prohnětená a jemná,mírně se ohřeje a namačká do formiček.

JABRAKA

hodnocení

jo,to asi bude ono,ta priskyrice ktera mi prisla voni velice podobne,a uhli zrejme jako okyslicovadlo.ty pomerance s hrebickem nejaky cas voni,ale urcite se nezapaluji!

knopka*
hodnocení

0x

Já jsem někde vyčetla napíchat do celého pomeranče hřebíčky(myšleno koření*smich*) a má to vonět *nevi*.Toho frantu jsme si taky nedávno zapálili na zkoušku *blee**blee**ee* a pak jsem musela větrat.Takže zůstávám u lampy :).

hodnocení

sory,spatne jsem cetl,hned mi bylo divne ze by nekdo zapalil pomeranc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]