Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ještě před létem jsem si koupila dvoje šortky-jedny džínové a jedny bílé (materiál nevím). Bohužel už v té době mi byly oboje trochu volnější a jelikož jsem ještě trochu zhubla, tak si u nich musím hrozně utahovat pásek a u nohou mám docela místo. Mám sice ještě jedny šortky, ale jsou tyrkysové, takže se k nim nehodí úplně vše. A nové se mi už kupovat nechce, když už je srpen. Poraďte mi prosím jak ty šortky srazit praním. Děkuju ![]()
Určitě nevysrážíte. Uvědomte si, vyprané džíny taky po chvíli povolí. Dnes se už používají materiály, které se vysráží ještě před šitím.
Jestliže jsou šortky v pase do gumy, je to poměrně snadné zúžit je. Jestliže jsou do pevného pásu s knoflíkem a zipem, je to práce za trest. To je pak lepší šortky schovat na dobu, až přiberete a koupit nové!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.