Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ještě před létem jsem si koupila dvoje šortky-jedny džínové a jedny bílé (materiál nevím). Bohužel už v té době mi byly oboje trochu volnější a jelikož jsem ještě trochu zhubla, tak si u nich musím hrozně utahovat pásek a u nohou mám docela místo. Mám sice ještě jedny šortky, ale jsou tyrkysové, takže se k nim nehodí úplně vše. A nové se mi už kupovat nechce, když už je srpen. Poraďte mi prosím jak ty šortky srazit praním. Děkuju
Určitě nevysrážíte. Uvědomte si, vyprané džíny taky po chvíli povolí. Dnes se už používají materiály, které se vysráží ještě před šitím. Jestliže jsou šortky v pase do gumy, je to poměrně snadné zúžit je. Jestliže jsou do pevného pásu s knoflíkem a zipem, je to práce za trest. To je pak lepší šortky schovat na dobu, až přiberete a koupit nové!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.