Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Simpsonovi 17x02 - hláška

Od: mikihans® odpovědí: 4 změna:

Ahoj, trošku blbý dotaz, ale... nemá někdo nahrávku dílu 17x02 (Děvče, které spalo příliš málo) bez cenzury? Jedná se mi konkrétně o Homerovu větu "to je ale pí**vina" *smich* na ČT to dávali vypískané, ale co to dávájí na COOLu, tak když vysílali Simpsny po 22. hodině, bylo to tam prý bez cenzury, ovšem není to nikde k sehnání.

Nedělám si naděje, ale kdyby někdo náhodou měl, budu hrozně rád :) Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, našel jsem tento díl na Uložto - je to s logem COOL (vyrobeno pro TV Prima), ale je to také vypískáno. Nemyslím si, že by to bylo vypískáno dodatečně, ale je to tak již z dabingu.

Jinak řečeno, myslím, že je jen jedna verze a to ta vypískaná. Zdravím!

doplněno 01.08.13 11:34:

Jasně. Nebo si v nějakém editoru videa vytáhnout zvukovou stopu a to slovo si tam dodabovat .

doplněno 01.08.13 11:43:

To je také možnost. Nebo se ho alespoň zeptat (mailem), zda si vzpomene na ten dabing a jak to je s tím vypískáním. Třeba by odpověděl.

hodnocení

díky, já osobně jsem ten díl bez cenzury neviděl, ale bylo mi potvrzeno nezávisle od dvou lidí, že ho vysílali.
v tom případě si počkám, jestli ho třeba ještě někdy budou ve večerních hodinách dávat a nahraju si ho - kdyby náhodou :)
doplněno 01.08.13 11:40: nebo rovnou kontaktuju pana Zavřela s prosbou a předabování této věty :D

laik*
hodnocení

0x
Ze by to ani na

jednom z dostupnych videi na Internetu nebylo necenzurovane?
hodnocení

ne, ani na jednom z dostupných videí to není v češtině necenzurované

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]