Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dnes jsem si koupila fosforový prstýnek měnící barvy pole nálady . Jenže nevím co která barva znamená . Na inetrnetu jsem to hledala jenže všude píší něco jiného nebo jsou ty barvy k nerozeznání .Prosím poraďte mi kdyby jste náhodou věděli co která barva znamená nebo kdyby jste našli nějaký odkaz . Děkuji
Přece tomu nemůžete věřit, snad sama víte jakou zrovna máte náladu.
doplněno 01.08.13 11:40:abc-bazar.cz/... zde je paleta barev větší. Za 60kč mrknu na prsten a vidím, že jsem od rána nas..., no hezký.
To víte i bez prstýnku: ...když je vám zima jste fialový, ...když je vám blbě jste zelený, ...když jste nemocný, jste žlutý, ...když nemůžete dejchat, jste modrý, ...když se vztekáte zrudnete ...a teprve až mrtví máte barvu bílou...
To je zase dobrý tahák na peníze... Na to, abych poznal jakou mám náladu snad nepotřebuju žádný indikátor. Jak to asi tak funguje (nebo spíš nefunguje)? Jak to vypadá v praxi? Řekněme, že mám celkem přívětivou náladu. Pak se podívám na prsten a zděsím se: proboha, dneska mám být vlastně ve stresu! Honem se musím podle toho zařídit. Něco podobného bylo ve filmu "Jáchyme, hoď ho do stroje", akorát to nebyl prsten, ale kondiciogram, patřící někomu jinému.
Taky mi to připomíná provázkovou meteorologickou stanici: ...když je provázek mokrý - prší. Když není vidět - je tma. Když není vůbec - někdo ho ukradl...
Noste si ten prstýnek, když se vám líbí. Pokud bude skutečně měnit barvu, určitě to nebude podle nálady. Měl jsem kdysi hodinky, jejichž ciferník měnil barvu podle teploty.
Více o tom, jak prstýnky fungují zde: fyzmatik.pise.cz/...
A význam barev jistě poradí strejda google.
No, vždyť to píšu. Nikoliv nálada, ale teplota mění barvu prstýnku. Jenže teplota a nálada spolu zas až tak úplně nesouvisí. Takže když budu mít chřipku a s tím spojených 39 stupňů, bude mi prstýnek ukazovat tu největší pohodu. Naopak, když vlezu v horku do studené vody abych se ochladil a bude mi fajn, prstýnek to vyhodnotí jako krizi . Fakt spolehlivý senzor.
Pro "katykaty"
- podle mého názoru je to bezva hračka - na kterou reagují právě hraví lidé!
- Včera jsem prstýnek viděla na tržnici v Sokolově - okamžitě bych si ho koupila - barva-nebarva - ale stál 70 kč. - na to jsem tedy zrovna neměla - ale zítra jedu do Německa na burzu - třeba to tam pořídím levněji - a budu si chvíli nadšeně hrát. Každá radost (i ta nejblbější) - je pro psychiku dobrá. Nebojte se, dělat si radost, dokud můžete! Zdravím. Marcela.
No jo, ale jak můžete mít radost, když bude prstýnek zrovna černý. To musíte být přece v depresi! Nedělejte si z toho holubník!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.