Nejste přihlášen/a.
Dobrej,
chci se ulít ze školy.Prosím pište nějakou nemoc jak to předstírat.
A Jak si udělt 38 stupnu horecku a jak se pozvracet(prsty nestačí)
Doporučuji, sníst tak dvacet deka anglické slaniny, pořádně zapít mlékem, nejlépe studeným přímo z ledničky, navrch si přidat ještě nějaký ten tučnější zákuseček a myslím si, že to k vašemu problému bude úplně stačit. Do školy zřejmě totiž nedojdete, ani kdybyste sám chtěl. Průjem prostě dělá divy...
doplněno 08.12.10 15:11:Doplňuji - svoji odpověď rozhodně nemyslím jako návod, ale jako ODSTRAŠUJÍCÍ PŘÍPAD.
A příběh ze života: taky byla taková, která se chtěla ze školy ulít. I běhala bosa v průvanu v lehké košilce, až si uhnala takový zánět ledvin, že z toho měla už celoživotní problémy spojené se selháním ledvin.
Přesně tak. Já znala kluka, co si chtěl zlomit malíček, strčil ho pod víko popelnice s kterým bouchnul a milý malíček mu zůstal v popelnici.
Ulejvačka před koncem pololetí musí bejt, co by po chudinkách dětech ty učitelé taky nechtěli!
Nejlepší bude si buď pořádně zlomit nohu na náledí, osvědčilo se i chodit nalehko s mokrou hlavou. Do toho, pokaž si Vánoce. Ani zlomenou nohu, ani zápal plic do konce roku nevyležíš. A zvracet? Víš vůbec, co ti to dělá se sliznicí a se zubama?
doporučuji trik nakopání si zadnice a pak 50x se rozběhnout proti betonové zdi. Myslím, že se ulijete na dlouho a doufejme, že na tak dlouho, že nebudete nikdy zabírat volná místa v pracovním světě těm, kteří na to pilně dle svých rozumových kapacit studují. I když ve vašem případě, by vám lopata slušela.
Úlít se ze školy ti ničemu nepomůže. Jestli se chceš vyvlíknou z nějaké písemky, zkoušení, nebo testu, stejně to příjde jindy. A věčně chybět nemůžeš.
A nešlo by říct to takhle rodičům? A normálně čína? Určitě to pochopí a omluvenku napíšou, jestli to nezneužíváš. Jednou za čas, proč ne? Když jinak poctivě makáš a na známkách to je vidět.
Myslím, že bolest v krku a hlavy se dá celkem dobře zahrát. Osobně se vždy snažím za každou cenu chodit do školy, protože při absenci větší než 25% nejsme ohodnoceni a co když mě po Vánocích srazí auto a bu 14 dní chybět. Nebudu ohodnocen a přibude mi spousta starostí. Ač to asi nechceš slyšet a nechápeš to - je svatou pravdou, že tam chodíš kvůli sobě. A nenut´ nás jako daňový poplatníky tě v tom podporovat.
Nebudu tak přísná jako ostatní i moje dcera vykřikovala, že otec má dovolenou a ona ne a tak měla možnost 3 dny v roce nejít do školy. Byla ráda a ten pocit, že může jí stačil, některý rok to vůbec nevyužila, podotýkám, že měla maximálně dvojky i na VŠ. Tak pokud studujete v pohodě u mě by jste problém s nějakým dnem švindl volna neměl. Jestli něco nesnáším tak lži, řekněte rodičům jak to je a uvidíte jak se zachovají. Pokud řeknou NE tak mazejte do školy bez dalších výmluv.
Když už se skoro ani neučíte, jak říkáš, tak proč chceš tak moc zůstat doma? My, když se ve škole neučíme, tak bych tam šla ráda, i když bych tu horečku třeba měla. Jde o to, že ty volnější hodiny je největší prča. I s učiteli, především s učiteli, nevím, jak je to na vaší škole )
Já, když chci mít jakoby horečku a simuluji před rodiči, jen strčím teploměr do horkého čaje. Většinou ta teplota stoupne tak na cca 45°C ,tak to už je vážně moc, tak ji trošku "sklepnu". Nebo stačí teploměr zahřát třením prsty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.