Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za písnicku

Od: duha* odpovědí: 4 změna:

prosím všechny co mají rádi hudbu 80 let acid house řeknete mi co je to za písníčku v časovém rozmezí 1.55 - 3.25 já ji znám ale nevzpomenu dík všem

doplněno 12.10.13 02:32:

bohužel ani odpověd na můj dotaz není správná protohledám dál co je to za písnicku

doplněno 12.10.13 02:34:

ani program Shazam mi nenajde co je to za písničku kvůli špatné kvalitě zvuku a kecání v písničce tak se ptám opět poradíte mi co je to za písničku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

0x

Midomi.com našlo tohle:

Architectural Effects - rotunda

ale nevím jestli je to ono

frkotou*
hodnocení

0x
už to vím je to Awesome 3 - Hard Up, furt jsem to na midomi skoušel a našlo to.doplněno 12.10.13 10:07:

duha*
hodnocení

super dík moc to jsou vzpom ínky na mladá léta to se hrávalo za nás a to jsem ročník 69 fakt super

frkotou*

Mě je sice 14, ale taky mám rát retro z 80 než ty dnešní písničky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]