Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím Vás,co je to za soubor?
Zkoušel jsem ho otevřít ve všech přehrávačích,které jsem v PC našel,ale po kliknutí na ikonku ,,přehrát" se soubor nepřehrál a hodil mě opět na začátek.Zkusil jsem se posunout kurzorem o kousek dál,avšak skladba se pořád vrací na začátek.Mohl byste to,prosím,ještě zkusit uploadnout na nějaký jiný server,například www.ulozto.cz? Proč jste tu ukázku uložil *.avi? Stačilo by *.mp3.
Are,
tak koukám,že Vám se to podařilo otevřít...
Bravo pepyku , já mám doma CD a na něm 13 skladeb z filmu Green Card a tahle tam teda není. Ještě že jsem ho nekupoval ,ale vypálil.
Rád jsem pomohl.
Ale abych tady ze sebe nedělal nějakého chytráka.
Kdesi v temných hlubinách mého PC jsem objevil ten AVS Player (jak radí Ar výše).2 roky jsem o něm neměl tušení.
Pomocí něj jsem tu ukázku otevřel a potom už to šlo rychle.Za pomoci mobilní aplikace ShazamID se mi napoprvé (až jsem se divil) podařilo písničku určit.
alespoň nějak jsem pomohl, když už jsem to tak zmotal, ale pepyku u mne ten AVS jde bez zvuku (mám Visty Ultimate) může to být tím.
Jo tady je to CD co mám cd-soundtrack.cz/...
Nic se nestalo,od toho poradna přece je,ne? Nebýt Vás,tak jsem to také nanašel.
Já mám WIN XP Prof. a obraz mi tam tedy jde normálně.Možná to může být i verzí tohoto programu?
To já mám na přehrávání filmů VLC media player a přehraje 99% videí, který stáhnu z internetu. Jsem s ním nadmíru spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.