Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název skladby

Od: kemo® odpovědí: 16 změna:

Prosím o název děkuji. leteckaposta.cz/... Snad to pujde otevřít:)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Hans Zimmer - Asking You

hodnocení

ee Je to sice z filmu zelená karta,ale tato skladba je něco jinýho ZDE důkaz :

pepyk93*
hodnocení

0x

Dobrý den,prosím Vás,co je to za soubor? *sok*

Zkoušel jsem ho otevřít ve všech přehrávačích,které jsem v PC našel,ale po kliknutí na ikonku ,,přehrát" se soubor nepřehrál a hodil mě opět na začátek.Zkusil jsem se posunout kurzorem o kousek dál,avšak skladba se pořád vrací na začátek.Mohl byste to,prosím,ještě zkusit uploadnout na nějaký jiný server,například www.ulozto.cz? Proč jste tu ukázku uložil *.avi? Stačilo by *.mp3. ;)

doplněno 07.12.10 19:00:

Are,

tak koukám,že Vám se to podařilo otevřít... *smich*

ar*

Jo jo u mě to zvládla až VLC media player a AVS Media Player,ale ten bez zvuku, takže kničemu když šlo hudbu.

doplněno 07.12.10 19:09:

pepyk93*

Aha,tak to já v PC nevedu...*smich*

Každopádně gratuluju. *palec*

hodnocení

zde znovu ona skladba: uloz.to/...

Ten odkaz co mi posíláte přece není ono

pepyk93*
hodnocení

0x

A co Enya - Watermark ? ;)

ar*

Bravo pepyku *palec* , já mám doma CD a na něm 13 skladeb z filmu Green Card a tahle tam teda není. Ještě že jsem ho nekupoval ,ale vypálil.

hodnocení

Pepíku si jednička dík *palec*

pepyk93*

Rád jsem pomohl. :)*placni*

Ale abych tady ze sebe nedělal nějakého chytráka. *smich*

Kdesi v temných hlubinách mého PC jsem objevil ten AVS Player (jak radí Ar výše).2 roky jsem o něm neměl tušení. *smich*

Pomocí něj jsem tu ukázku otevřel a potom už to šlo rychle.Za pomoci mobilní aplikace ShazamID se mi napoprvé (až jsem se divil) podařilo písničku určit. :)

ar*

alespoň nějak jsem pomohl, když už jsem to tak zmotal*hi*, ale pepyku u mne ten AVS jde bez zvuku (mám Visty Ultimate) může to být tím.

doplněno 07.12.10 21:10:

Jo tady je to CD co mám cd-soundtrack.cz/...

pepyk93*

Nic se nestalo,od toho poradna přece je,ne? :) Nebýt Vás,tak jsem to také nanašel.*smich*

Já mám WIN XP Prof. a obraz mi tam tedy jde normálně.Možná to může být i verzí tohoto programu? *nevi*

ar*

Já mám tuhle avs4you.com/... a docela ho používám , tak nějak mi vyhovuje a zvykl jsem si na něj

hodnocení

To já mám na přehrávání filmů VLC media player a přehraje 99% videí, který stáhnu z internetu. Jsem s ním nadmíru spokojen.

pravdomluvny*

Hele kemo a není to Tvoje .avi spíše .flv?

hodnocení

Co já vím? Je tam napsaný avi...a jak to souvisí s tématem?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]