Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dítě vydělávání

Od: patas221 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, bylo to tu již mnohokrát, ale nikdy se to moc nevyřešilo..:( Jak si může 13 ti leté dítě vydělat..? Chtěl bych si vydělat (sám) na KTM Sx 85, klidně bych pro to chodil i rok na brigádu.. Nejde o obnos peněz.. Jde o to kde by mě vzali.. Na letáky jsem se ptal už tak 3x a po 16 dnech se ještě nikdo neozval a to jsem věk zatím nesděloval.. Umím hodne na PC tak mě napadlo udělat WEB a spojit s clickbank.. Nebo nemáte vlastní zkušenost..? Prosím neřešte tu motorku.. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

vydělávat si můžeš až od 15let- brigádně regulerně

hodnocení

0x

soukromě pomáhat,třeba posekat trávu,ořezat stromy,nějaký úklid, umýt auto,nebo nákup

sama jsem sháněla,kdo by mi pomohl ;)

příště hledej už dřív :)

patas221
hodnocení

A něco s tím pc?

neon*
hodnocení

0x

Ja byt tebou, tak na sobe pracuju, ucim se neco s pocitacem, podle toho co te bavi - html, php, javascript, ci jine programy. Nebo grafika. Delej si weby, zkus je klidne i zpenezit (zacni treba s Google Adsense), proste zkousej. Nerikam ti jak vydelat tedka, ale tento postup vede k vydelavani do budoucna. Nejake drobne se daji na vlastnich webech vydelat i kdyz si jen tak hrajes. Proste udelej o necem web, aktualizuj ho necim hodnotnym, zajimavym a zkus mu zvysit navstevnost a dej tam tu reklamu Adsense a to te bude motivovat se dal hrat a ucit s webama. A kdyz umis s webama, tak muzes pro nekoho delat i z domu nejake mensi vetsi zakazky, je jich plno na webtrh.cz

Jak to vlastne myslis s tim udelanim webu a dat na nej clickbank? Na tom vydelas jak?

doplněno 31.07.13 20:25:

Ja se diky vlastnim webum posouval dal a porad neco noveho ucil. Kdyz mas svuj web, kde chodi par lidi, tak to cloveka laka zkouset ruzne vydelavaci systemy. Vetsinou nic nevydela, ale nakonec mas zkusenost s delanim webu a muzes pro nekoho spravovat treba eshop, zalezi jak se postesti. Treba mas i v realu kolem sebe zname, kterym muzes spravovat web.

A nekdy se i postesti a clovek udela svuj vlastni web, na kterem se daji vydelat i nejake hezke penize z prodeje reklam, odkazu, adsense.

Zacni blog a uvidis :)

dzordz*

Mám pocit, že by na to měl mít volnou živnost.

Na dohodnuté zakázky by asi taky mohla být nějaká smlouva.

Takže s tím má zatím tak jako tak smůlu. Leda to mít přes rodiče.

buss
hodnocení

0x

Vydělávat můžeš, zaměstnat tě v tomto věku nemohou. Co umíš? Nedávno bylo na intu jak děcko vydělává malbou. Třeba takto..., to byla hruzáááá

Dítě vydělávání

iz*
hodnocení

0x

Aby tě někde vzali, musí ti být 15 let a musíš mít ukončenu povinnou školní docházku. Tzn., že dříve než o prázdninách po skončení 9. třídy tě nikdo zaměstnat nesmí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]