Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co byste rádi dělali v zoo?

Od: diva* odpovědí: 4 změna:

Zdrávím,chtěla bych se zeptat jestli máte nějaké zážitky ze zoo,nebo alespoň co byste v tom zoo chtěli dělat(koho nejprve navštívit,..)Např k opicím,protože jim chcete dávat banány atd.:D

Máte ještě nějaké zážitky,nápady či cíle v zoo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Zkuste být na vozíku a projet brněnskou ZOO jak řekl můj muž - jeden invalida a dva kulturisti. Já osobně jdu v ZOO od začátku do konce a stavim se na oběd-to mám výlet až až.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. V ZOO bych chtěla pouze vidět zvířata jakoby v jejich přirozené domovině. Krmení apod. - to snad k ZOO ani nepatří. Lidi (někteří) umějí totiž být krutí a dovedou zvířata nakrmit kdovíjakým svinstvem a ublížit jim. A ze zvířat se mi líbí nejvíce asi šelmy, pak ptáci, a ty opice až na poslední místo bych dala, a když už opice, tak z nich asi gorily. Krásná je ZOO v Lešné u Zlína. Vřele doporučuji návštěvu, tam je to opravdu pastva pro oči.

pu®
hodnocení

0x

Zásadně lední medvědi *smich* Obvykle předvádějí takovou šou, že se na ně nedá vynadívat. Teda to si myslím já, přítel nesouhlasí *stop* Taky sloni a všechno velké mě baví. Zásadně nekrmím ničím, ani nabízeným krmivem za pětikačku nebo kolik to stojí. Říkám si, že dětí, které nacpou zvířátka do sytosti, tam chodí až až.

Moc se mi ale taky líbil apře pár lety ostravská zoo a to tehdy prošla malou rekonstrukcí. Dneska už by měla být hodně v novém, myslím, že bude fakt nádherná - má totiž geniální polohu a hodně dobrý prostor. Taky jsem tam jako dítě chodila minimálně párkrát do roka, mám na ni moc pěkné vzpomínky :)

zima*
hodnocení

0x

Asi záleží na tom, kterou zoo se chystáte navštívit a podle toho taky odvíjet své plány. Taky se přikláním k zoo Lešná, je opravdu krásna, je tam i tropický skleník Yucatan.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]