Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sifónová láhev na bombičky

Od: kubinec® odpovědí: 7 změna:

Zdravím vás, nevíte o nějaké prodejně na netu, kde by se dala zakoupit "totalitní" sifónová láhev na "bombičky"?

Hledal jsem , ale našel jsem pouze už jen moderní (a samozřejmě drahé(!

děkuji za případné odkazy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

Zkus to na Aukru.

Tady máš odkaz!

aukro.cz/... *jasne*

hodnocení

jj, to jsem taky prohlížel, ale potřeboval bych "fungl" novou se zárukou

ar*

""totalitní" sifónová láhev" a "novou se zárukou" Tak to jedině stroj času a zpátky do minulosti

hodnocení

anebo najít někde zapomenutou JEDNOTU *smich*

ar*

Hele, podobné těm jak říkáš totalitním a v se zárukou najdeš tady. obchod.sifos.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Teda že po tomto ještě někdo zatouží bych nevěřila, lahev na sifon i šlehačku jsem dávno na chalupě někam strčila ale na netu máte lahví spousty, cena kolem 1000 kč a vypadají retro.

hodnocení

0x

Minulej tejden sem odvážel z vyklizenýho sklepa nějaký železo do sběrny a mezi ním bylo asi 5 těchto kovových a 2 skleněné potažené kovovým sítem sifonové láhve. *plac*

Jinak s úspěchem a velkou spokojeností tento produkt používám už asi 30 let. Moji prarodiče dělali v ROSTEXU (SANDRIKU, TONERU) v Moravské Třebové a i oni a další příbuzní sifon používali a vždycky s ním byli spokojeni.*palec**pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]